Από τις πιο καλοντυμένες στο χτεσινοβραδινό Met Gala 2022 ήταν η Blake Lively, η οποία επέλεξε ένα πολυμορφικό Versace φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με σύγχρονη νεραίδα. Ενώ στην αρχή την είδαμε σε ένα μονοχρωματικό μπρονζέ-χρυσό φόρεμα, ύστερα γίναμε μάρτυρες ενός μαγευτικού φορέματος που κατέληγε σε έντονο τιρκουάζ. Ολόκληρο συνεργείο χρειάστηκε για να ξεδιπλώσει το εντυπωσιακό φόρεμα, καθώς τρεις κουστουμάτοι εργαζόμενοι ήρθαν να την βοηθήσουν να αποκαλύψει το εσωτερικό του. Ένας, μάλιστα, είχε και τον διττό ρόλο του να αλλάξει και τα γάντια της.

Το εγχείρημά της φάνηκε παράτολμο και θα μπορούσε πολύ εύκολα να αγγίξει το κιτς, η φινέτσα όμως της 34χρονης ηθοποιού δεν άφησε τέτοιο περιθώριο.

Το στράπλες φόρεμα είχε λεπτομέρειες από πετράδια, το οποίο η Lively συνδύασε με ασορτί γάντια, σκουλαρίκια και τιάρα. Πολλοί χρήστες των social media ανέφεραν ότι τους θύμισε νεράιδα, γοργόνα ή κάποια άλλη μυθική πριγκίπισσα καθώς το φόρεμα μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Η τιάρα ενισχύει την αίσθηση αυτή που δίνει η λαμπερή εμφάνιση της ηθοποιού.

Η ηθοποιός εκτός από το να κάνει εντύπωση στο κόκκινο χαλί, ήταν και συμπαρουσιάστρια του event για την αμερικανική μόδα μαζί με τον σύζυγό της Ryan Reynolds.

Το φετινό γκαλά είχε ως θέμα την έκθεση του μουσείου In America: An Anthology of Fashion που εξερευνά τις αμερικανικές ρίζες στον χώρο της μόδας. Έτσι, οι λαμπεροί παρευρισκόμενοι είχαν την πρόκληση να ντυθούν αντίστοιχα με το θέμα. Έτσι, σταρ επέλεξαν ρούχα που φέρνουν σε εμβληματικές στιγμές της αμερικανικής ιστοριας. Για παράδειγμα, η Kim Kardashian φόρεσε το φόρεμα της Marilyn Monroe από την βραδιά που τραγούδησε τα χρόνια πολλά στον John F. Kennedy, το 1962.

Δείτε την στιγμή που o φιόγκος από το Versace φόρεμα της Blake Lively αναδιπλώνεται ώστε να αποκαλύψει το γαλάζιο τελείωμα

*Πηγή φωτογραφίων: Getty Images

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kim Kardashian: Ιστορική η εμφάνισή της στο Met Gala 2022 με το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe από το 1962

Jared Leto: Οι 5 πιο εκκεντρικές και προβοκατόρικες εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί ανά τα χρόνια

Met Gala 2022: Η μεγάλη βραδιά μόδας επέστρεψε – Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν περισσότερο