Τα neutrals, είναι οι αποχρώσεις που θα μας θυμίζουν πάντα γλυκό latte και γευστική σοκολάτα.

Τα γήινα χρώματα, προσπαθούν διαρκώς να υπερβούν τον θαμπό, ενίοτε ανιαρό εαυτό τους και να ενισχύσουν τον elegant, δυναμικό χαρακτήρα τους. Το καφέ, το μπεζ και το χακί, είναι μόλις μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά χρώματα της παλέτας των neutrals. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείτε να επενδύσετε στη μονοχρωμία ή να τα μπλέξετε μεταξύ τους, χωρίς να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα.

Η αρμονία είναι στη φύση των γήινων χρωμάτων και η κομψότητα είναι φυσικό επακόλουθο, χωρίς να απαιτείται υπερπροσπάθεια. Αν αγαπάτε τις μονοχρωμίες και τα ήσυχα σύνολα με έναν υφέρπον δυναμισμό τότε το να επενδύσετε στη συγκεκριμένη χρωματική παλέτα είναι αναμφίβολα μια πολύ καλή επιλογή.

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, τα γήινα χρώματα, συχνά φλερτάρουν με το βαρετό και άγευστο, που καλό θα ήταν να αποφύγετε. Για να δώσετε ένταση σε μια neutral μονοχρωμία, παίξτε με τους όγκους, το layering και τα αξεσουάρ.

Εκμεταλλευτείτε την χρωματική ουδετερότητα των συγκεκριμένων ρούχων και δοκιμάστε τολμηρές σχεδιαστικά γραμμές, με έντονα cut-outs και όγκους χτίζοντας σταδιακά ένα ενδιαφέρον layering, το οποίο να ακολουθεί και να ενισχύει την αισθητική και το στιλ σας.

Τα neutrals, δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και αυτό είναι κάτι που μας επιτρέπει να επενδύσουμε σε διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα βρίσκουν πάντα τη θέση τους στη γκαρνταρόμπα μας, συμπληρώνοντας τις υπόλοιπες επιλογές μας.

Για αρχή, επενδύστε σε all-time classic ρούχα όπως μια μπεζ καμπαρντίνα, την οποία θα φορέσετε πολύ, ειδικά την άνοιξη. Επιπλέον, το δέρμα «γράφει» εξαιρετικά στις συγκεκριμένες αποχρώσεις και ένα leather item είναι μια stylish επιλογή που θα σας ανταμείψει. Φούστες με πλισέ ή σε ίσια γραμμή είναι από τα κομμάτια που σίγουρα θα λατρέψετε.

Τέλος, αν αγαπάτε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, επενδύστε σε nude sandals με τακούνι μεσαίου ύψους, που θα σας επιτρέπει να τα φοράτε όλη μέρα. Συνδυάστε τα με παντελόνια, φορέματα και φούστες.