Ο διάσημος γαλλικός οίκος και η καλλιτεχνική του διευθύντρια Maria Grazia Chiuri θα παρουσιάσουν την ready to wear συλλογή του Dior μια πολύ ιδιαίτερη pop-up boutique με την καλλιτεχνική υπογραφή του Ιταλού καλλιτέχνη Marco Lodola.

Η βιτρίνα αποτελεί φόρο τιμής στο Λονδίνο περιλαμβάνοντας σιλουέτες και σύμβολα της αγγλικής πρωτεύουσας όπως τα πλέον χαρακτηριστικά διώροφα λεωφορεία, μαύρες καμπίνες και ηλεκτρικές κιθάρες εκπέμποντας χρώμα και φώς. Όπως δήλωσε ο Lodola «Πάνω απ ‘όλα, θέλαμε να σεβαστούμε την πόλη υποδοχής μας και να την γιορτάσουμε δημιουργώντας έναν ισχυρό πολιτιστικό και κοινωνικό δεσμό»


Η διακόσμηση έχει leopard στοιχεία και είναι διάχυτη η παρουσία και η επιρροή της Mizza Bricard η οποία υπήρξε μούσα του Dior και τα leopard ρούχα της ήταν από εκείνα που την καθιέρωσαν.


Στην συλλογή περιλαμβάνονται πουκάμισα, παλτό από μαλακά υφάσματα, σακάκια και φούστες σε γήινες και γκρι αποχρώσεις. Από τα πλέον εμπορικά κομμάτια της collection η Dior Book Tote τσάντα.

Οι χειροποίητες τσάντες Lady Dior και 30 Montaigne σε νέες μικρογραφίες, ένα mix-and-match παιχνίδι με πολλαπλούς τρόπους για να φορεθούν. Ορόσημο ενέργειας και αισιοδοξίας!

https://www.intronews.gr/to-pressed-flower-manikiour-tis-blake-lively-einai-afto-pou-theloume-na-dokimasoume-asap