Λίγο πριν την εκπνοή του 2021 το GQ όπως κάθε χρόνο ανακοίνωσε την λίστα με τους πιο καλοντυμένους άντρες της χρονιάς. Ανάμεσα τους είδαμε ονόματα που μας εξέπληξαν (ευχάριστα) αλλά και σταθερές αγάπες.

Είναι όλοι τους διάσημοι, πετυχημένοι επαγγελματικά, χαρισματικοί, κάπως εκκεντρικοί με προσωπικότητα που αντανακλάται και στις στιλιστικές τους επιλογές.

Ο φετινός νικητής δεν είναι άλλος από τον Tyler, The Creator. Ο Αμερικανός ράπερ και παραγωγός που παράλληλα σχεδιάζει και την δική του σειρά ρούχων αναδείχθηκε από τους αναγνώστες του GQ ως ο πιο stylish άντρας για το 2021.

Ο Tyler επιλέγει την ομοιομορφία χωρίς όμως αυτή να είναι μονότονη ή βαρετή. Λατρεύει τις βερμούδες τις οποίες συνδυάζει με λευκά T-shirt, λεοπάρ γιλέκα και τα πλέον χαρακτηριστικά loafers. Επίσης, δείχνει μια αδυναμία στα γούνινα καπέλα και τα ακριβά ρολόγια.

A$AP Rocky

Ο αμέσως επόμενος στην λίστα είναι ο επίσης διάσημος ράπερ A$AP Rocky. Ο Pretty Flacko μας έχει χαρίσει μοναδικές στιλιστικές στιγμές άλλοτε κομψές και άλλοτε εκκεντρικές, πάντα όμως σωστές και ενδιαφέρουσες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRIM (@asaprocky)

Timothée Chalamet

Διανύει μόλις την δεύτερη δεκαετία της ζωής του, είναι ο νεότερος ηθοποιός που έχει προταθεί για Όσκαρ και επιπλέον ξέρει από μόδα. Έχει αποδείξει πολλές φορές οι ενδυματολογικές του επιλογές είναι out of the box και είναι ο μόνος που μπορεί να φορέσει το κοστούμι τόσο πετυχημένα «αλλιώς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Evan Mock

Το 24χρονο μοντέλο με τα ροζ μαλλιά έκανε την παρθενική του εμφάνιση και μετά και την συμμετοχή του στο Gossip Girl πιθανότατα θα συνεχίσει να μας απασχολεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @evanmock


Lewis Hamilton

Ο ακριβοπληρωμένος οδηγός της Formula1 δεν είναι καλός μόνο στην οδήγηση αφού όπως φαίνεται με τα χρόνια έχει καταφέρει να εξελίξει και τον τρόπο που ντύνεται. Και μας αρέσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton)


Justin Bieber

Η creative director της Balenciaga Demna επέλεξε μεταξύ άλλων, να ντύσει τον Bieber ο οποίος κατά την διάρκεια της χρονιάς αποδείχθηκε φαν του Balenciagaworld. Η συνεργασία αυτή λειτούργησε επειδή ο Bieber ξέρει καλά πώς θέλει να ντύνεται: άνεση συνδυασμένη με την περίεργη βουτιά  σε  high-end ρούχα του δρόμου. Το παιδί μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας και το κάνει εξαιρετικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)


Oscar Isaac

Καλός ηθοποιός και πολύ καλοντυμένος στους ρόλους του. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν έχει ανάγκη τους διάσημους στιλίστες του για να δείχνει κομψός  κάτι που φάνηκε και όταν ο σχεδιαστής κοστουμιών Miyako Bellizzi δημοσίευσε φωτογραφίες από τα παρασκήνια στο διαδίκτυο. Ο καθηγητής Isaac παίρνει ένα A+.


Daniel Craig

Και μόνο που ενσαρκώνει τον πιο κομψό μυστικό πράκτορα όλων των εποχών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την λίστα. Ο Daniel Craig νιώθει οικεία και γνώριμα τα πανάκριβα Tom Ford κοστούμια του, όμως η εμφάνιση της χρονιάς ήταν όταν επέλεξε velvet tuxedo από  Anderson & Sheppard.


Lil Nas X

Για εκείνον το κόκκινο χαλί δεν απαιτεί τελειότητα και καλές κριτικές. Προτιμά μάλλον να περνάει καλά, να πειραματίζεται και να προκαλεί. Και το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Είναι ίσως η πιο εκκεντρική παρουσία στην λίστα και σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONTERO (@lilnasx)

https://www.intronews.gr/11115-2-angela-kukawski-nekri-portbagkaz-manatzer-kardashian/news/