Οι λεύκες γόβες είναι elegant και ρομαντικές ταυτόχρονα. Είναι ίσως οι μόνες γόβες στις οποίες αξίζει να επενδύσετε την άνοιξη και τις οποίες θα φοράτε ακόμα και το καλοκαίρι που ως είθισται τα κλειστά παπούτσια παραχωρούν τη θέση τους στα πέδιλα και τα mules.

Η κομψή αισθητική που τις συνοδεύει, τις καθιστά ιδανικές να συνοδεύσουν όλα τα ανοιξιάτικα σύνολα μας όπως φλοράλ φορέματα, μίντι φούστες και θηλυκές βερμούδες. Ουσιαστικά, είναι ένα κομμάτι-κλειδί που θα ξεκλειδώσει μια νέα σελίδα στο στιλ σας, με ρετρό στοιχεία που συνυπάρχουν αρμονικά με τις σύγχρονες τάσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο επιλέγουν να φορούν λευκές γόβες όλο τον χρόνο και ιδιαίτερα την περίοδο που τα χρώματα και τα ελαφριά ρούχα αρχίζουν να μπαίνουν στη ζωή μας.

Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, το λευκό περικλείει αδιαπραγμάτευτη αριστοκρατικότητα και φινέτσα την οποία μεταφέρει στο υπόλοιπο σύνολο δημιουργώντας outfits ωδή στη διαχρονικότητα.

Αν αγαπάτε τα θηλυκά outfits, μπορείτε να συνδυάσετε τις λευκές σας γόβες με φλοράλ και polka dot αέρινα φορέματα που είναι τάση κάθε άνοιξη. Θα δείτε ότι αμέσως θα δώσουν φως και elegant χαρακτήρα στο outfit σας.

Επίσης, μας αρέσουν πολύ με μίνιμαλ, midi φούστες από πολυτελές σατέν ή ευφάνταστο τούλι. Οι λευκές τζιν φούστες, που είναι μεγάλο trend φέτος, αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο με λευκές κλασσικές γόβες αναβαθμίζοντας τον casual χαρακτήρα τους.

Σε περίπτωση που τα ψηλά τακούνια, δημιουργούν πρόβλημα στην καθημερινότητα σας, επιλέξτε να κινηθείτε σε γόβες με χαμηλότερο τακούνι που είναι cute και περισσότερο άνετες χωρίς να στερούνται θηλυκότητας.

Τέλος, μιας και οι βερμούδες έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας, συνδυάστε τις λευκές σας γόβες με ένα κοστούμι με αμάνικο γιλέκο και κοντό παντελόνι, πάνω από το γόνατο. Θα δείτε ότι είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα και διαφορετική επιλογή που θα σας βγάλει από το comfort zone σας και θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Παρακάτω θα βρείτε τις 7 ωραιότερες λευκές γόβες της αγοράς για να διαλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν.

Sam Edelman, Kalogirou

λευκές γόβες

Tamaris, Haralas

λευκές γόβες

Mango

λευκές γόβες

Mango

λευκές γόβες

Zara

λευκές γόβες

Exe, Tsakiris Mallas

λευκές γόβες

Tsakiris Mallas

λευκές γόβες