Το μπλε ήταν, είναι και θα παραμείνει το χρώμα που περικλείει αρμονικά την θηλυκότητα, την κομψότητα και τον δυναμισμό. Είτε βαθύ, σκούρο είτε το γαλάζιο του καθαρού ουρανού το μπλε αποτελεί κατάλληλη επιλογή για όλες τις εποχές και για όλες τις γυναίκες. Εξάλλου, υπάρχει κάποια που να μην θέλει να «φορέσει» την θάλασσα;

Επιλέξαμε τα καλύτερα μπλε φορέματα των ZARA για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

1.Μακρύ φόρεμα με V κρουαζέ ντεκολτέ και μακρύ μανίκι, λεπτομέρεια σχέδιο ζακάρ φλοράλ. Δέσιμο με κορδέλες από το ίδιο ύφασμα. Συνδύασε το με γόβες ή ψηλές μπότες.

Το βρίσκεις εδώ 

φόρεμα

Μακρύ φόρεμα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Ασορτί φόδρα. Στο κάτω μέρος έχει σκίσιμο στο πλάι. Συνδύασε το με ασημί αξεσουάρ και τζιν πανωφόρι.

Το βρίσκεις εδώ 

φόρεμα

Μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ κρουαζέ και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα. Λεπτομέρεια πιέτες μπροστά και κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Συνδύασε το με χρυσά ή ασημί πέδιλα με λεπτό τακούνι και λουράκια.

Το βρίσκεις εδώ 

φόρεμα

 

Φόρεμα με όρθιο γιακά και μανίκι κάτω από τον αγκώνα. Λεπτομέρεια σούρες στα πλάγια. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με φοδραρισμένα κουμπιά. Το συνδυάζεις εύκολα με γόβες ή μπότες ακόμα και με αρβυλάκια.

Το βρίσκεις εδώ

φόρεμα

 

Φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ και μακριά μανίκια που καταλήγουν σε μεταλλικό κουμπί. Λάστιχο στη μέση.

Το βρίσκεις εδώ 

 φόρεμα

 

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Νόμπελ Λογοτεχνίας: Η Γαλλίδα Annie Ernaux γίνεται η 16η γυναίκα που το κατακτά

Ποιος θα είναι τελικά ο επόμενος James Bond; Οι παραγωγοί δίνουν νέα στοιχεία που σχεδόν τον φωταγραφίζουν

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο Nitro.gr: «Οι άνθρωποι γίνονται φίλοι χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει, επειδή έχουν ανασφάλεια και θέλουν να αποφύγουν τη μοναξιά»