Εμπνεόμαστε από τις τάσεις στο μακιγιάζ των It girls και αποκωδικοποιούμε τα μυστικά για να το πετύχουμε και εμείς. Σκιές με glitter, lipstick με ενυδατικές, πλούσιες υφές και λάμψη στα ζυγωματικά είναι μόνο μερικά από από τα προίόντα που χρησιμοποιούν.

Elsa Hosk

Το πρώην μοντέλο της Victoria Secret και νυν επιχειρηματίας επιλέγει συνήθως nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ της τονίζοντας απαλά τα χαρακτηριστικά της χωρίς να υπερβάλει. Έντονο, μαύρο eyeliner που εκτείνεται σε όλο το μήκος του ματιού και χείλη σε nude pink απόχρωση. Καλοχτενισμένα φρύδια με φορά προς τα πάνω και αρκετό ρουζ που δίνει στην λευκή της επιδερμίδα πιο υγιή όψη.

Για να το πετύχετε επενδύστε σε ένα πολύ ενυδατικό κραγιόν με πλούσια υφή και σε ένα μολύβι για δώσετε σχήμα και να κρατήσετε το χρώμα σταθερό. Για να μην κάνει αντίθεση το περίγραμμα με το υπόλοιπο χρησιμοποιήστε το μολύβι σε όλη την επιφάνεια των χειλιών ή επιλέξτε μια απόχρωση ίδια με του κραγιόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

 

Hailey Baldwin

H Hailey συνήθως επιλέγει πολύ φυσικό μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα στην φρέσκια επιδερμίδα της και στο νεαρό της ηλικίας της. Ωστόσο, εδώ την βλέπουμε με ένα έντονο, σκούρο μπορντό κραγιόν ενώ για τα μάτια έχει επιλέξει σκιές σε χρυσό και καφέ.

Το βασικότερο που πρέπει να γνωρίζετε για τα σκούρα κραγιόν είναι ότι προτιμάμε τις ματ υφές και προσέχουμε πολύ να είναι καλοσχηματισμένα με το σωστό μολύβι. Τέλος, δεν τονίζουμε πολύ τα μάτια γιατί το αποτέλεσμα βγαίνει σκληρό.

Olivia Palermo

Από τα πολύ αγαπημένα fashion girls η Palermo ξέρει πως να τολμά χωρίς να ρισκάρει. Ακόμα και οι πιο ιδιαίτερες επιλογές της έχουν άρτια αισθητική. Εδώ την βλέπουμε με έντονα τονισμένα μάτια, και nude χείλη. Αν έχετε πολύ μικρά μάτια προσέξτε τις σκούρες σκιές και το έντονο μαύρο μολύβι γιατί πιθανότατα τα μάτια σας θα “χαθούν”. Επίσης, όταν χρησιμοποιούμε τόσο έντονες σκιές με glitter επιλέγουμε κάτι πολύ ήσυχο για τα χείλη ιδανικά κοντά στην φυσική τους απόχρωση. Τέλος, προσοχή με το ρουζ! Μπαίνει μόνο στα μήλα χωρίς να φεύγει προς τα ζυγωματικά σε ροδακινί και όχι ροζ τόνους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

 

Zendaya

H Zendaya μας έχει χαρίσει iconic εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, στο μακιγιάζ της επιλέγει πιο safe λύσεις με σκιές σε γήινους τόνους, διακριτικό eyeliner μόνο στην ρίζα των βλεφαρίδων και gloss στα χείλη. Αν είστε πολύ μελαχρινές μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και ένα έντονο κόκκινο που ταιριάζει στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Για την ακρίβεια παρά το γεγονός ότι το έντονο κόκκινο έχει ταυτιστεί με πολύ ξανθές γυναίκες στην πραγματικότητα κάνει τόσο μεγάλη αντίθεση που σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να γίνει σκληρό.

Last but not least, τα λεπτά χείλη αναδεικνύονται περισσότερο με κραγιόν σε nude και ροζ αποχρώσεις και όχι με πολύ σκούρα και έντονα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

 

https://www.intronews.gr/10538-2-nitro-magazine-3o-tefhos-periptera-eleni-foureira-exofillo/opinion/portraits/