Λαμπερό, φωτεινό, τολμηρό με ανοιξιάτικη διάθεση, το κίτρινο μας θυμίζει μπουκέτα από ηλίανθους και καταφέρνει πάντα να μας φτιάχνει τη διάθεση, γεμίζοντας μας αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Κι όμως, η παιδική εκδοχή για το χρώμα του ήλιου, περικλείει όλη τη ζωντάνια και τη ζωηρότητα που θέλουμε να έχουν τα ανοιξιάτικα outfits μας. Με μια πλούσια παλέτα, το κίτρινο υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις και διαφορετικά στιλ ρούχων για να επιλέξετε εκείνο που σας αντιπροσωπεύει.

Για παράδειγμα, το καναρινί κίτρινο πάνω σε ένα midi φόρεμα με άλφα γραμμή, έχει σαφώς ρομαντικό χαρακτήρα. Όμως, το ίδιο κίτρινο, αν το δείτε συνδυασμένο με μαύρο, σε δερμάτινο jacket αποκτά αμέσως διαφορετική ταυτότητα, πιο ροκ και αντισυμβατική.

Συνεπώς, αναλόγως με την ιδιοσυγκρασία και την αισθητική σας, μπορείτε να φορέσετε το κίτρινο που σας εκφράζει και σας κάνει να νιώθετε όμορφες μέσα σε αυτό.

Η Olivia Palermo, είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες και από τις λίγες, που από την αρχή της ενασχόλησης της με τη μόδα, μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να παρουσιάζει στιλιστικές προτάσεις που έχουν κάτι να πουν.

Το στιλ της, είναι συνήθως casual chic δίνοντας έμφαση σε elegant λεπτομέρειες και ιδιαίτερα στοιχεία, συνδυάζοντας συχνά πολύ οικονομικά fast-fashion κομμάτια με haute couture με τρόπο που αποδεικνύει ότι το στυλ είναι περισσότερο θέμα αισθητικής και λιγότερο χρημάτων. Επίσης, είναι από εκείνες που αγαπούν τα χρώματα  και μάλιστα τολμούν υπερβατικούς χρωματικούς συνδυασμούς που όμως καταφέρνει να δείχνουν εντυπωσιακοί και αρμονικοί μεταξύ τους.

Από τα χρώματα που αγαπάει είναι και το κίτρινο, το οποίο επιλέγει συνήθως στην έντονη απόχρωση του επενδύοντας είτε σε μονόχρωμα σύνολο είτε σε safe συνδυασμούς. Την έχουμε δει να φοράει μακριά φορέματα, top, αλλά και κοστούμια τα οποία συνδύασε με μαύρο δαντελωτό κορμάκι προσθέτοντας μια sexy πινελιά στο κλασικό αυτό outfit.

Αν θέλετε και εσείς να φορέσετε το κίτρινο, προσπαθήστε να αγκαλιάσετε τη μονοχρωμία που σε πολύ έντονα χρώματα είναι μια ασφαλής επιλογή για να δείχνουν κομψά.

Βέβαια, αν σας αρέσει να παίζετε με τους χρωματικούς συνδυασμούς, το μωβ, το λιλά και το λευκό είναι πάντα καλές επιλογές για να συνοδεύσουν το κίτρινο.