Τα γυμνά κόκκαλα των ώμων, είναι πάντα από τα πιο θηλυκά σημεία μιας γυναίκας. Τα one shoulder tops, τα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, διατηρώντας παράλληλα μια αδιαμφισβήτητη κομψότητα.

Επίσης, συγκριτικά με τα υπόλοιπα καλοκαιρινά tops, τα one shoulder, είναι εύκολα φορέσιμα, όλη τη διάρκεια του χρόνου, αφού μπορούν να συνδυαστούν με φούστες, παντελόνια και κοστούμια. Η διαχρονική αισθητική τους, τους επιτρέπει να αποτελούν μέρος της γκαρνταρόμπας μας, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, συνεπώς μη φοβάστε να επενδύσετε σε ένα one shoulder top, μιας και θα κάνετε σίγουρα απόσβεση.

one

Το καλοκαίρι, που η θερμοκρασία ολοένα και αυξάνεται, ανεχόμαστε ελάχιστα πράγματα πάνω στο δέρμα μας και κυρίως επιλέγουμε φυσικά υφάσματα όπως λινό και βαμβάκι, που επιτρέπουν στο δέρμα μας να αναπνέει.

Τα one shoulder tops, θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια, αν και το λευκό και το μαύρο, πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε σε κάποιο συρτάρι σας, αφού είναι ικανά να συμπληρώσουν πληθώρα καλοκαιρινών looks γρήγορα και εύκολα, απαλλάσσοντας σας από τον κόπο να σκεφτείτε τι θα φορέσετε.

Πώς να το συνδυάσω;

Με φούστα

Φορέστε το one shoulder top σας με midi ή κοντή φούστα, ανάλογα με το στιλ σας. Προσθέστε αξεσουάρ όπως ζώνη και ψάθινο καπέλο ή μαντήλι για ένα ακόμα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Με κοστούμι

Το one shoulder top, μπορεί πολύ εύκολα να αποκτήσει formal χαρακτήρα και να σας συνοδεύσει ακόμα και σε βραδινές εμφανίσεις. Επιλέξτε τη μονοχρωμία και ενισχύστε την με χρυσά oversized κοσμήματα όπως βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ.

Βερμούδα

Η βερμούδα έχει επανέλθει δυναμικά, θυμίζοντας μας Γαλλική Ριβιέρα, χαρίζοντας μας εσάνς γαλλικής φινέτσας. Ολοκληρώστε το look σας με ψηλές ή φλατ εσπαντρίγιες, γυαλιά ηλίου και κόκκινο κραγιόν.

Τζιν

Το τζιν ταιριάζει με όλα, αλλά μας αρέσει πολύ όταν μπλέκεται με θηλυκά κομμάτια οδηγώντας μας σε απρόσμενους συνδυασμούς. Αν αγαπάτε και εσείς τα τζιν παντελόνια και σορτσάκια, δημιουργείστε casual outfits, με βάση το one shoulder top σας και χτίστε γύρω από αυτό.