Η Pamela Anderson λανσάρει νέα συλλογή από vegan τσάντες. Η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch, συνεργάστηκε με την γαλλική εταιρεία Ashoka Paris  για να ανανεώσουν την cruelty-free συλλογή του 2020, αυτή τη φορά δημιουργώντας τσάντες φτιαγμένες από δέρμα…μήλου (!) Το δέρμα μήλου, είναι ένα αρκετά γνωστό vegan υλικό, που εισάχθηκε πρόσφατα στον χώρο της μόδας και του design.

Το συγκεκριμένο φυτικό δέρμα, φτιάχνεται από απομεινάρια μήλων, που πετιούνται συνήθως από εργοστάσια παραγωγής φρουτοχυμών. Το πρωτότυπο αυτό υλικό, εισάχθηκε στην αγορά για πρώτη φορά, το 2004, στη Βόρεια Ιταλία, από τον Alberto Volcan.

Η Ashoka Paris, σε δημοσίευμα στον εταιρικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε πως η «Pamela Shopping bag, είναι πλέον διαθέσιμη και πως τα πρόσφατα σχέδια τους, εξ ολοκλήρου φτιαγμένα από δέρμα μήλου, αποτελούν συνεργατική δημιουργία της ίδιας της εταιρείας και της Pamela Anderson».

Cargo Pants: Το statement των ’90s που επέστρεψε και απογειώνει το street style

«Πρόκειται για μια τσάντα μεγάλου μεγέθους, με κεντρικό κούμπωμα στην εξωτερική της τσέπη, πολλαπλές εσωτερικές θήκες, ενώ περιλαμβάνεται και ένα αποσπώμενο μικρό τσαντάκι. Είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα, σε τερακότα, σε nude και σε κόκκινο».

Επιπλέον, το δίδυμο – μέσω του οργανισμού PETA πραγματοποιεί διαγωνισμό όπου ένας τυχερός θα κερδίσει τη δική του cruelty-free τσάντα.

Pamela Anderson

Η δημιουργία του δέρματος από μήλο, είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει την απόσπαση του φλοιού μήλων που καλλιεργούνται στο Bolzano της Ιταλίας, τα οποία στη συνέχεια μετατρέπονται σε σκόνη, η οποία μεταφέρειται σε εργοστάσιο στην Φλωρεντία για να μετατραπεί σε υπέροχες και – κυρίως- φιλικές προς τα ζώα και το περιβάλλον τσάντες, οι οποίες να σημειώσουμε πως είναι εξαιρετικά στυλάτες και high-end.

Το φιλοζωικό και φιλανθρωπικό έργο της Pamela Anderson

Μέρος των πωλήσεων θα διατεθεί στο Pamela Anderson Foundation το οποίο στηρίζει ανθρώπους και ομάδες που καταπολεμούν την κακοποίηση ανθρώπων, ζώων και μάχονται για τα περιβαλλοντικά συμφέροντα.

Ο οργανισμός που ιδρύθηκε πριν μερικά χρόνια από την ίδια την Anderson, χρηματοδοτεί τις προσπάθειες θαρραλέων γυναικών και ανδρών που ενημερώνουν το κοινό και υπερασπίζονται τον πλανήτη και όλα τα έμβια όντα που ζουν πάνω σε αυτόν.

«Είναι βασικό καθήκον του οργανισμού, να βοηθήσει εκείνους που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και ο λόγος που μας ώθησε να δημιουργήσουμε μαζί της αυτό το πρότζεκτ»

Το λανσάρισμα της νέας αυτής σειράς, έρχεται λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης βιογραφικής σειράς, που βάζει στο μικροσκόπιο την ταραχώδη σχέση της με τον Tommy Lee και το περίφημο sex tape τους, που άλλαξε τον κίτρινο τύπο της δεκαετίας του ’90.

Η ίδια, επιθυμεί να απέχει από τον «θόρυβο» που έχει προκαλέσει η εν λόγω σειρά και φαίνεται να παραμένει προσηλωμένη στο φιλανθρωπικό και φιλοζωικό έργο της. Και αν θέλετε τη γνώμη μας: Πολύ καλά κάνει.