Θα έχεις ακούσει για τον χαμό που γίνεται με το Shein. Το κινέζικο e-shop όπου μπορείς αν συνθέσεις πολλά trendy outfit με λίγα μόνο ευρώ. Όλοι παραγγέλνουν από εκεί, καθώς έχει τα πάντα και σε πολύ οικονομικές τιμές. Δες το σαν ένα amazon αλλά για ρούχα και αξεσουάρ (και πολλά άλλα).

Το καλύτερο; έχει κριτικές από χρήστες για κάθε του item που σε βοηθούν να καταλάβεις εάν αυτό που θέλεις να παραγγείλεις είναι όντως αυτό που περιμένεις.

Εμείς, με τα πάρτι σε πισίνα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο αυτό το καλοκαίρι -που ο Covid-19 μοιάζει παρελθόν, διαλέξαμε μερικά αγαπημένα μας item που ξεχωρίσαμε και σου τα προτείνουμε.

Έτοιμη για την πισίνα; Φύγαμε.

Μαγιό σετ με παρεό

Ένα αρκετά απλό αλλά «τσαχπίνικο» κίτρινο μαγιό τριγωνάκι στο χρώμα της μπανάνας που έρχεται μαζί με το ασορτί παρεό του. Ό,τι πρέπει για όταν βγαίνεις από την πισίνα και αράζεις έξω.

Plus: Τα pastel χρώματα φέτος είναι πολύ τάση και αναδεικνύουν και το μαύρισμά σου. Κοστίζει 11€ και για τα τρία items ενώ οι κριτικές μιλούν για πολύ καλή εφαρμογή και ύφασμα. Προσοχή μόνο, κάποιοι αναφέρουν ότι εάν έχει κανείς μεγάλο στήθος, καλύτερα να πάρει το top ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Διατίθεται και σε παστέλ γαλάζιο χρώμα.

Βρες το εδώ.

shein

Ψάθινο καπέλο

Φέτος, προτίμησε ένα ψάθινο καπέλο χωρίς την χαρακτηριστική μαύρη κορδέλα γύρω τους, καθώς είναι εκτός τάσεων. Αντιθέτως, ένα πιο απλό και στρογγυλεμένο είναι ιδανικό για το καλοκαίρι του 2022.

Δεν είναι μικρό αλλά δεν είναι ούτε και τεράστιο. Το ιδανικό μέγεθος.

Εκτός από την πισίνα μπορείς να το φορέσεις και στην παραλία αλλά και έξω στη βόλτα σου στο νησί. Κοστίζει 4,50€.

Βρες το εδώ.

shein

Καλοκαιρινή πετσέτα

Δεν θυμίζει γρανίτα με τα υπέροχα, ζωντανά και καλοκαιρινά της χρώματα;

Το ύφασμά της είναι πετσετέ, σε περίπτωση που αναρωτιόσουν.

Βρες την εδώ.

shein

shein

Κροσέ Καφτάνι

Για 9€ μπορείς να αποκτήσεις αυτό το πολύ στιλάτο καφτάνι το οποίο είναι ιδανικό για όταν δεν βρίσκεσαι μέσα στην πισίνα και είσαι έξω και π.χ. παραγγέλνεις το επόμενο κοκτέιλ σου.

Λόγω του ουδέτερου χρώματός του ταιριάζει με κάθε αξεσουάρ και μαγιό ώστε να κάνεις ατελείωτο mix ‘n’ match.

Βρες το εδώ.

shein

Ψάθινη τσάντα

Καλοκαίρι χωρίς την ψάθινή σου τσάντα δεν γίνεται. Έτσι, αυτή που βρήκαμε στο Shein με δερματίνη λεπτομέρεια για 12,25€, είναι η ιδανική.

Βρες την εδώ.

shein

Το τέλειο κιμονό

Έρχεται το βράδυ, ο ήλιος πέφτει. Πώς να προστατευτείς από την ψύχρα ενώ ταυτόχρονα είσαι στιλάτη; Με ένα λευκό κιμονό που δένει στην μέση, ασφαλώς.

Ακόμη, επειδή είναι πολύ τάση για φέτος, μπορείς να το έχεις μαζί σου και στις νυχτερινές σου εξόδους, ειδικά εάν γυρνάς το νησί με σκούτερ ή γουρούνα.

Κάνει και μόλις 6€.

Βρες το εδώ.

shein

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Shutterstock.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Τη φοράς και σαλο-πετάς: 10 σαλοπέτες για το καλοκαίρι

Zana Masombuka: H «υπερ-ηρωίδα» του στυλ που βάζει την Αφρική στον χάρτη της μόδας

Φθηνά ρούχα και παπούτσια που θα κάνουν upgrade το καλοκαιρινό σου στυλ