Ο νυν και ο πρώην της Kim Kardashian φαίνεται να διαγωνίζονται για το ποιος θα καθιερώσει το επόμενο trend. Μπορεί να παίζουν και αυτοί την εβδομάδα στο Shopping Star με θέμα «χαλαρός και αέρινος αποφεύγω τους παπαράτσι». Ό,τι και αν προσπαθούν να αποδείξουν, κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα.

Από την μια έχουμε τον Pete Davidson, που εθεάθη στο Μαλιμπού, να φοράει ένα τεράστιο τζιν – σαν αυτά που φορούσαν οι ραπάδες/σκειτάδες κάποτε-. Σαφώς και κολυμπάει μέσα στα μπατζάκια του παντελονιού. Συχνά το βλέπαμε να το φορούν κατεβασμένο και με το μποξεράκι – με σχέδια συνήθως- έξω.  Γενικά πάει καιρός που κάποιος celebrity βγήκε με φαρδιά τζιν και φούτερ εδώ και 20 χρόνια. Λογικό να τραβήξει τις εντυπώσεις και να κάνει το απόλυτο throwback στα 90’s. Δεν μιλάμε όμως για ένα τυχαίο τζιν. Η στυλίστρια του Pete, Britt Theodora, επιβεβαίωσε ότι είναι Amiri και αυτή τη στιγμή κοστίζει στο Mr. Porter για 414 δολάρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pete Davidson (@petedavidsons)

Ο Pete πάντως έχει ξεχωρίσει για το στιλ του, τα βαμμένα νύχια και μαλλιά. Ακόμα πολλές φορές επιλέγει αντικείμενα από άλλες δεκαετίες και τα επαναφέρει στο σήμερα. Για παράδειγμα λατρεύει τα κοσμήματα με πλαστικές χάντρες και το streetwear που κάνει κάθε 15χρονο να τον θαυμάζει.

https://www.intronews.gr/kanye-west-sto-neo-tou-tragoudi-apeilei-oti-tha-spasei-sto-xylo-ton-pete-davidson/life/

Οι μπότες του Kanye West

Από την άλλη, ο Kanye West, επέλεξε ένα ζευγάρι μεγάλες μαύρες μπότες. Ο Ye είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στα εξωφρενικά high-end υποδήματα, όπως και οι δικές του μπότες Yeezy. Ο τύπος μπορεί να σηκώνει το κατάστημα της Balenciaga κάθε τόσο, αλλά έχει επίσης μια εμμονή με τα πρακτικά, οικονομικά, εύκολα για αγορά καθημερινά ρούχα.

Τον έχουμε δει με αθλητικά μπουφάν Dickies στο Met Gala μέχρι παντελόνια 30 δολαρίων. Οι μπότες που φοράει έχουν φτιαχτεί για εργοστάσια ή για εξορμήσεις σε χιόνια και δάση. Μήπως οι σκληρές μπότες μέχρι το γόνατο δεν είναι και τόσο κακή ιδέα;

Kanye West