Η Άνοιξη ήταν πάντα μια εποχή για χρώμα. Έντονα, neon χρώματα κυριαρχούν στα μάτια, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Λόγω των δύσκολων τελευταίων χρόνων, προκαλούμε τους εαυτούς μας, να βγούμε από το comfort zone. Είναι η ώρα για διάθεση στον πειραματισμό και την αυτό-έκφραση, με χρώμα.

Από τον Βαγγέλη Θώδο

Αναβαθμίστε το κλασικό μαύρο eyeliner σας, που πάντα θα είναι trend, σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή, βάζοντας ένταση και χρώμα για πιο εντυπωσιακό βλέμμα.

Είναι το Euphoria Effect της αμερικανικής σειράς, με πρωταγωνίστρια την Hunter Shafer, makeup spokesperson της Shiseido, όπου το makeup όχι μόνο δεν ακολουθεί νόρμες αλλά δίνει ορατότητα στη διαφορετικότητα ως μέσο αυτό-έκφρασης. Το Ινσταγκραμ και το Tik Tok καθορίζουν τις τάσεις της εποχής κι επηρέασαν ακόμα και τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, για τα μακιγιάζ που είδαμε στις εβδομάδες μόδας στο Παρίσι και το Μιλάνο.

Τολμήστε λοιπόν μια κόκκινη γραμμή eyeliner με το το Shiseido Microliner Ink, Burgundy και κάντε το ακόμα πιο έντονο απλώνοντας από πάνω την κόκκινη σκιά Shiseido POP PowderGel Eye Shadow, Doki-Doki Red -18. Για έξτρα αντίθεση στο χρώμα, απλώστε στην κάτω πλευρά του ματιού, το εκτυφλωτικό τυρκουάζ, Shiseido Kajal InkArtist, Sumi Sky – 07.

Το Less is More στο μακιγιάζ είναι παρελθόν, αρκεί να έχετε ένα ήσυχο πρόσωπο, χωρίς να είναι ορατό σε υφή το foundation. Η υγεία της επιδερμίδας είναι το μεγάλο trend και θα το επιτύχετε, χρησιμοποιώντας πριν το μακιγιάζ, την κρέμα προσώπου Shiseido Essential Energy, για σούπερ υγρασία.

Συμπληρώστε την εικόνας σας με διαφάνεια και λάμψη στο χρώμα των χειλιών. Είναι επίσημο: Τα glossy lips επέστρεψαν στη μόδα, για να μείνουν. Δεν έχουν τη sticky υφή του παρελθόντος, αλλά είναι ελαφριά σε υφή, ενυδατώνουν και δίνουν σούπερ λάμψη, όπως το Shiseido Shimmer GelGloss, Shin-Ku Red – 07.

Model: Melina Kappi

Makeup: Vangelis Thodos using Shiseido

 

Στο βίντεο χρησιμοποιήθηκαν τα εξής:

SKINCARE

Ultimune Power Infusing Concentrate

Essential Energy

 

MAKEUP PRODUCTS

FACE

SYNCHRO SKIN Radiant Lifting Foundation SPF 30, Βirch – 210

SYNCHRO SKIN Correcting GelStick Concealer, Fair – 103

EYES

POP PowderGel Eye Shadow, Fuwa-Fuwa Peach – 03

POP PowderGel Eye Shadow, Vivivi Orange – 06

POP PowderGel Eye Shadow, Doki-Doki Red – 18

Kajal InkArtist, Sumi Sky – 07

MicroLiner Ink, Burgundy – 10
MicroLiner Ink, Teal – 08

Aura Dew, Solar – 02

MascaraInk Brow InkTrio, Deep Brown – 03

Controlled Chaos Mascara, Black

CHEEKS

InnerGlow CheekPowder in Twilight Hour – 02

LIPS

Shimmer GelGloss, Shin-Ku Red – 07

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

5 skincare tips για ξηρή επιδερμίδα που δεν έχεις ξανά ακούσει

Lauren Hutton: Το 78χρονο supermodel που ποζάρει topless και επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα ομορφιάς

Balenciaga: Μάρκετινγκ ή μόδα; – Η νέα συλλογή παπουτσιών που έχει φέρει αντιδράσεις