Τις δικές του ημέρες δόξας ζει ο Sebastian Stan. Ο ρόλος του στο MCU και τους Avengers εκτίναξε την καριέρα του στα ουράνια. Ο εκ Ρουμανίας ορμώμενος ηθοποιός, που το καλοκαίρι τον είδαμε στην ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου «Monday», είναι ο πρωταγωνιστής της αμφιλεγόμενης σειράς Pam & Tommy του Hulu, όπου περιγράφεται η διαρροή του sex tape της Pamela Anderson με τον Tommy Lee.

Ο Sebeastian Stan είναι to the point με τον άνθρωπο που κλήθηκε να ενσαρκώσει και οι σκηνές με τα σπίντο στρινγκάκια ή που μιλάει με το μόριο του και του εξηγεί πως η Pamela είναι η μία και μοναδική και το μόριο έχει δική του νόηση και στόμα, έδωσαν στον Stan την εικόνα του γελοίου, του υπερβολικά αστείου. Στην έξω ζωή του όμως ο Stan είναι ένας από τους τύπους που πολλοί θα θέλαμε να ζήσουμε τη ζωή του, να είμαστε εν γένει.

Με την παρουσία του στο σόου του Jimmy Kimmel απέδειξε πως εξελίσσεται με αρκετά τολμηρό και σίγουρα θαρραλέο τρόπο, πέρα από το υποκριτικό του εύρος, και στο κομμάτι του στυλ του.

Δεν έχει καμία σχέση ο άνθρωπος που εμφανιζόταν στην πρεμιέρα του Captain America: Civil War, με αυτόν που βρέθηκε στον Kimmel μαζί με την υπέροχη Lilly James. Ήταν τόσο επιβλητικά weird το στυλ του που ελάχιστοι έδωσαν προσοχή στην όμορφη ηθοποιό ή εστίασαν στο πώς μεταμορφώθηκε για να υποδυθεί την πληθωρική Pamela και πώς προσάρμοσε τη βρετανική προφορά της στο πιο ανάλαφρο ύφος εκφοράς της Pam.

Το bold statement του Sebastian Stan

Ο Sebastian Stan επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι κόκκινου χρώματος από τη φθινοπωρινή συλλογή του Teddy Vonranson, έκανε όμως το λάθος να το συνδυάσει με δερμάτινο, καφέ πουκάμισο. Πέραν του ότι είμαστε σε μια εποχή που τα δερμάτινα, ηθικά και στυλιστικά έχουν πεθάνει, ο χρωματικός συνδυασμός μπορεί να τραβάει τα βλέμματα με την ένταση που έχει, αλλά εν τέλει τα αποδιώχνει το ίδιο εύκολα. Ναι, είναι η πιο εύκολη επιλογή το κόκκινο για να σε προσέξει κανείς, αλλά μετράει και με τι το υποστηρίζεις. Αν ο Stan δεν είχε αυτή την αλήτικη γοητεία, σίγουρα θα είχε πάρει ένα μεγάλο Χ για την εμφάνιση του.

Στα ρούχα βέβαια, παίζουν πάντοτε ρόλο, όσο κι αν δεν το καταλαβαίνουμε, και οι άνθρωποι που τα φοράνε. Σε έναν άλλο, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να χτυπούσε ακόμα πιο άσχημα στο μάτι. Ο Stan όμως, επειδή είναι ένα άφθαρτο και γοητευτικό πρόσωπο, μετριάζει το συγκρουσιακό χαρακτήρα της εμφάνισης του.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια αμφιλεγόμενη και πολύ τολμηρή επιλογή. Σε φάση που αν τον έβλεπε η Βίκυ Καγιά στο Shopping Star, θα του είχε βάλει χαμηλή βαθμολογία.