Για πολλά χρόνια ήταν απαράβατος κανόνας της μόδας ότι δεν φοράμε ροζ και κόκκινο μαζί. Ήταν ένα faux pas, όπως λένε οι φίλοι μας οι Γάλλοι, δηλαδή κάτι που δεν πρέπει να κάνεις. Τα τελευταία χρόνια, όμως, που το colour blocking είναι μεγάλη τάση, ο αναπάντεχος αυτός συνδυασμός είναι must για όσες θέλουν να πειραματιστούν με το στιλ τους.

Είτε είναι σε μεγάλη αντίθεση, με έντονο ροζ της Barbie και φλογερό κόκκινο είτε σε πιο διακριτικούς τόνους, ο συνδυασμός αυτός φοριέται και θα συνεχίσει να φοριέται πολύ.

ροζ κόκκινο

Φόρεμα: Staud

Είτε συνδυάσετε διαφορετικά κομμάτια είτε ένα (π.χ. φόρεμα ή πουλόβερ) που να είναι σε ροζ και κόκκινο, το κάνετε σωστά.

Ακόμη, δεν χρειάζεται οι συνδυασμοί που θα κάνετε να είναι υποχρεωτικά μονόχρωμοι. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κόκκινο τοπ μαζί με μία ροζ φλοράλ μπλούζα και το έχετε πετύχει.

Εάν… φοβάστε να το τολμήσετε, μπορείτε να το υιοθετήσετε με πιο διακριτικό τρόπο. Φορέστε ένα total κόκκινο ή ροζ σύνολο και «σπάστε» το με κόκκινες ή ροζ, αντίστοιχα, λεπτομέρειες.

ροζ κόκκινο

Όσο για τον χειμώνα, που φοράμε περισσότερα ρούχα, αναρωτιέστε πως θα υιοθετήσετε το πολύ hot αυτό trend; Θα επιλέξετε μερικά key items σε ροζ και κόκκινο, όπως μπλούζα ή παντελόνι και θα τα συνδυάσετε με μπεζ και μαύρα ρούχα, που ταιριάζουν πολύ με τον συνδυασμό αυτόν.

ροζ κόκκινο

Το μπεζ πηγαίνει πολύ με το ροζ και το κόκκινο και δεν χαλάει το colour blocking.

Δοκιμάστε διάφορους συνδυασμούς και μην φοβάστε να πειραματηστείτε. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Φωτογραφίες: Shutterstock / Pinterest

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Rihanna με look αλά Madonna: Η εμφάνιση της που σε γυρνάει πίσω στο 1990

Η Julia Fox «παίζει με τη φωτιά»: Η hot εμφάνιση της με εσώρουχα κι ένα φλεγόμενο παλτό

Αυτά είναι τα 3 καλύτερα Lip Plumper για άμεσο όγκο στα χείλη