Ακόμα βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο που σίγουρα δεν γίνεται να κυκλοφορούμε στο δρόμο και την δουλειά με τα αλάτια αλλά δεν θέλουμε και να χάνουμε τον χρόνο μας με το πιστολάκι, το οποίο εκτός των άλλων αφυδατώνει την τρίχα.

Η Salma Hayek, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες όπου φαίνονται ευδιάκριτα τα σπαστά μαλλιά της και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι δεν έχει καλοσχηματισμένες μπούκλες αλλά έναν ανέμελο κυματισμό που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και τα μήκη μαλλιών. Μάλιστα, θα λέγαμε ότι αυτό είναι το χτένισμα που αγαπά και επιλέγει περισσότερο συχνά, ειδικά για καθημερινές εμφανίσεις.

Αν θες να το κάνεις εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα εξής βήματα.

Βήμα 1ο: Σκούπισε ταμποναριστά και απαλά τα μαλλιά σου και στην συνέχεια βούρτσισε τα από τις άκρες προς τα επάνω.

Βήμα 2ο: Αν τα μαλλιά σου είναι εντελώς ίσια κάνε πλεξίδες σε αντίθετη περίπτωση χρησιμοποίησε ένα προϊόν για μπούκλες όπως το L’Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Curls Reviver που θα σου εξασφαλίσει ωραίο κυματισμό χωρίς φριζάρισμα.

Βήμα 3ο: Άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποίησε για λίγα λεπτά την φυσούνα. Να θυμάσαι ότι τα σγουρά μαλλιά δείχνουν πιο ωραία με όγκο οπότε μην τα βαρύνεις με πολλά προϊόντα styling πέρα από εκείνα που είναι αναγκαία για να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Ένα ακόμα προϊόν που αποδεδειγμένα κάνει εξαιρετική δουλειά είναι το L’Oréal Professionnel Tecni Art New Pli Shaper το οποίο προσφέρει και κράτημα ενώ αφαιρείται εύκολα με ένα απλό βούρτσισμα.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Britney Spears: Οι νέες της γυμνές φωτογραφίες στο Instagram εγείρουν σοβαρά ερωτήματα

Μέγκαν Μαρκλ: Ο βασιλιάς Κάρολος της είχε βγάλει παρατσούκλι – Ιδού η πηγή έμπνευσής του

«Ήρωας των Μικρών Κυκλάδων»: Οι Financial Times έκαναν αφιέρωμα στο «Express Skopelitis»