Τα μακριά παλτό, αποτελούν μια διαχρονικά καλή λύση για τον χειμώνα όμως, τα biker jackets με εσωτερική επένδυση από γούνα, είναι το απόλυτο fashion trend και τα βλέπουμε παντού. Παράλληλα, είναι τόσο μαλακά και ζεστά που δεν θα μπορείς να τα αντικαταστήσεις με τίποτα άλλο.

Τα biker jackets έχουν rock διάθεση, είναι λιγότερο formal και πιο stylish. Επιπλέον, είναι από τα πιο ζεστά είδη μπουφάν λόγω της εσωτερικής επένδυσης που έχουν η οποία συνήθως είναι από συνθετική γούνα.

Φέτος, θα τα βρεις σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο με τα ρούχα και το στιλ σου. Αν για παράδειγμα προτιμάς τις minimal γραμμές, διάλεξε ένα oversized jacket που θα μπορείς να το συνδυάσεις με χοντρά πλεκτά και τζιν σε ίσια γραμμή.

Από την άλλη, τα crop biker jackets κολακεύουν τις πιο skinny σιλουέτες και ταιριάζουν περισσότερο με κολάν και στενά φορέματα. Μπορείς επίσης να τα φορέσεις με πλισέ φούστες και ένα απλό T-shirt. Γενικά, προσπάθησε να υπάρχει ισορροπία στους όγκους και τα μήκη ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αναδεικνύει το σώμα σου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

Δες παρακάτω μερικά από όσα ξεχωρίσαμε.

Jacket ZARA

jacket

Jacket H&M

jacket

Jacket  MANGO

jacket

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Margot Robbie: 10 μέρες, 3 διαφορετικές εμφανίσεις, 1 συμπέρασμα – Είναι η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ

Μαρινιέρα: Αυτό είναι το απόλυτο φόρεμα της σεζόν

Τα chunky heels είναι η απόλυτη τάση και τα βλέπεις παντού