Σε ένα glam σκηνικό από glitter, χρωματιστά macaron, cocktails και luxury αρώματα η Beauty Vibes, αποκλειστικός αντιπρόσωπος luxury brands στην Ελλάδα, παρουσίασε τις premium συλλογές των οίκων αρωμάτων Molton Brown, Juliette has a gun, Etro και Memo. Στο ατμοσφαιρικό και επιβλητικό Fondazione, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συστηθούν με τις νέες συλλογές αρωμάτων, να τα δοκιμάσουν και να αφήσουν να τους παρασύρουν στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων.

Η συλλεκτική συλλογή Jubilant Pine & Patchouli του οίκου Molton Brown, περιέχει εορταστικές νότες από έντονο πεύκο, πατσουλί και λαχταριστά κόκκινα φρούτα που τυλίγουν το δέρμα σε ένα λαμπερό και φιλόξενο άρωμα. Νότες κορυφής από πεύκο, κανέλα και μούρο juniper (άρκευθος), καρδιά από κόκκινα φρούτα, amber και suede, βάση από βανίλια, musk και πατσουλί, μας μεταφέρει στους πολυσύχναστους, εορταστικούς χειμερινούς δρόμους του Λονδίνου όπου άνοιξε το πρώτο κομμωτήριο του οίκου το 1971, στην οδό South Molton Street. Η υφή της σειράς πλούσια και ενυδατική αφήνει στο δέρμα ένα όμορφο άρωμα απαλής βανίλιας και πικάντικης κανέλας που σε συνοδεύει όλη μέρα.

Ο οίκος Julliette has a gun τράβηξε τα βλέμματα με το νέο άρωμα Lily Fantasy. Ο δημιουργός του, Romano Ricci, οραματίστηκε τη Juliette ανέμελη, όπως μια φυσαλίδα μέσα σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, επιπόλαιη και ανυπάκουη. Το Lili Fantasy αποτελεί ένα γευστικότατο κοκτέιλ από λευκά άνθη και ambery νότες, το οποίο αλλάζει χαρακτήρα εξαιτίας της gourmand διάθεσης που το χαρακτηρίζει. Η νότα κορυφής είναι bubble gum οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα και γιασεμί και οι νότες της βάσης αμπροξάν και φίνο κεχριμπάρι. Ένα πλούσιο μπουκέτο από λευκά άνθη, γλυκό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο γεμίσει τις ημέρες μας με ρομαντισμό και αισιοδοξία.

Συνεχίζοντας το αρωματικό οδοιπορικό στο Παρίσι, ο οίκος MEMO θύμισε στους καλεσμένους ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι. Το όνομα του προκύπτει από τη λέξη Memories, αφού για τους δημιουργούς του, το άρωμα συμβολίζει όλους εκείνους τους μαγευτικούς προορισμούς που κάποιος θα επισκεφθεί για να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις, επαναπροσδιορίζοντας τον χάρτη των αισθήσεων του. Εξάλλου, όλες οι αναμνήσεις μας συνοδεύονται από κάποιο άρωμα και μόνο αυτό μπορεί να τις ανασύρει τόσο στιγμιαία και ορμέμφυτα.

Κλείνοντας, το ενδιαφέρον κέντρισε η συλλογή αρωμάτων και αρωματικών χώρου ETRO, η οποία φανερώνει μια έντονα καλλιτεχνική και δημιουργική διάθεση, με συνθέσεις που αποκρυπτογραφούν αναμνήσεις και συναισθήματα. Ο διάσημος ιταλικός οίκος είναι συνώνυμος του chic bohemian και όλες του οι δημιουργίες είναι φτιαγμένες για γυναίκες που στην ψυχή και το μυαλό τους θα είναι για πάντα ανέμελα, περιπετειώδη κορίτσια.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου γεμάτη λάμψη και αρώματα και η Beauty Vibes υπόσχεται να μας προσφέρει και τα δύο.

https://www.intronews.gr/8043-2-i-sjp-sto-exofyllo-tis-vogue-fotografisi-plousia-se-aisthitiki