Συνήθως, ασχολούμαστε με το τι θα φορέσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, τι γίνεται όμως με τον ύπνο;

Τα lingerie είναι πολύ προσωπική υπόθεση για κάθε γυναίκα και αποτελούν προέκταση της προσωπικότητας της. Υπάρχουν εκείνες που διατηρούν τη ρομαντική τους διάθεση και άλλες, που θέλουν πιο θηλυκές γραμμές να τις συνοδεύουν στον ύπνο.

Αυστηρό μαύρο, γλυκό ροζ, φλογερό κόκκινο, αριστοκρατικό μπλε είναι όλα τους υπέροχα, αρκεί να τα υποστηρίζετε και να νιώθετε όμορφες μέσα σε αυτά. Η άνοιξη μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε διαφορετικά είδη nightwear. Είναι η εποχή που μπορούμε να φορέσουμε πιο τολμηρές γραμμές ενώ είναι μεγάλη και η ποικιλία των χρωμάτων και των σχεδίων.

Είναι ευκαιρία σταδιακά να βγάλετε τα κιμονό από την ντουλάπα σας και τα συνδυάσετε με μεταξωτά και σατέν slip dresses και babydolls. Αν προτιμάτε τις πιο άνετες γραμμές επενδύστε σε κομψά σετ με παντελόνι ή σορτσάκι.

Ανάλογα με το στιλ σας, μπορείτε να κινηθείτε σε minimal γραμμές ή σε πιο ρομαντικές, με λεπτομέρειες από δαντέλα και κεντήματα. Γενικά, αποφύγετε τα lingerie με πολύχρωμα patterns και εμπιστευτείτε τη δύναμη της μονοχρωμίας.

Επειδή είναι ρούχα με τα οποία κοιμάστε, επιλέξτε φυσικά υφάσματα, που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και έχουν απαλή υφή. Μας αρέσουν πολύ το λινό, το βαμβάκι και φυσικά το μετάξι. Ειδικά το μετάξι, προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας που όλες θέλουμε την ώρα που κοιμόμαστε.

Και μπορεί να έχουμε συνδυάσει τη θηλυκότητα με τα μικροσκοπικά babydolls, όμως και τα πολύ μακριά με ανοιχτή πλάτη και διαφάνειες είναι εξίσου εντυπωσιακά και διαθέτουν  ένα elegant sexiness.

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, μπορείτε να αρχίσετε να φοράτε πιο διάφανα υφάσματα σε ανοιχτές αποχρώσεις με έμφαση στο λευκό και το ιβουάρ που ταιριάζουν πολύ με τις ηλιοκαμένες επιδερμίδες.

Τέλος, δοκιμάστε να εντάξετε χρώματα όπως το μπορντό, το σκούρο μπλε, και το έντονο φούξια που είναι τάση φέτος και στα εσώρουχα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα nightwear που ξεχωρίσαμε

Σετ από 100% μετάξι, OYSHO

nightwear

Βαμβακερό πουκάμισο με κέντημα, ZARA HOME

nightwear

Σατέν Κομπινεζόν Pure Joy, INTIMISSIMI

nightwear

Σορτς από cashmere, LA PERLA

nightwear

Μπλε κιμονό από μετάξι, LA PERLA

nightwear