Ο Manolo Blahnik, που μεγάλωσε στις Κανάριες Νήσους είχε δηλώσει ότι «εμπνέεται από τα όνειρα», χαρίζοντας στις γυναίκες τις πιο κομψές γόβες στην ιστορία της μόδας.

Η Carrie Bradshaw, ηρωίδα της σειράς Sex and the City, είχε θυσιάσει το ενοίκιο του σπιτιού της για να αποκτήσει ένα ζευγάρι παπουτσιών με την υπογραφή του, ενώ το διάσημο μοντέλο Naomi Campbell τον είχε δικαιολογημένα χαρακτηρίσει ως «τον βασιλιάς των παπουτσιών».

Τα Manolo Blahnik είναι διάσημα για τις γόβες και τα mules τους, τα οποία συνδυάζουν την πολυτέλεια με την κομψότητα διατηρώντας αναλλοίωτο τον θηλυκό σχεδιασμό τους.  

Εμπνευσμένα από τα χαρακτηριστικά Lurum του Manolo Blahnik, τα σατέν mules, είναι η επιτομή του elegant και παράλληλα ό,τι πιο θηλυκό μπορείτε να διαλέξετε για τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Τα satin mules, είναι συνήθως διακοσμημένα με λαμπερές λεπτομέρειες από κρύσταλλα σε σχήματα λουλουδιών και μπαρέτα που κρατά σταθερά τα πόδια. Το σατέν, κρύβει πάντα μια έμφυτη φινέτσα η οποία προσδίδει λάμψη ακόμα και στα πιο καθημερινά outfits.

Ρομαντικά φορέματα, αυστηρές midi φούστες και επιβλητικά κοστούμια, απογειώνονται με τα satin mules, που αποτελούν την πλέον stylish επιλογή και έρχονται για να αντικαταστήσουν τις κλασσικές, ψηλοτάκουνες γόβες μας.

Ο νεανικός τους αέρας, βρίσκεται σε αρμονία με τον διαχρονικό χαρακτήρα τους, ισορροπώντας αβίαστα ανάμεσα στο casual και το formal.

Αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το στιλ σας, ήρθε η στιγμή να εντάξετε τα satin mules στην καθημερινότητα σας. Ο elegant σχεδιασμός τους, σας επιτρέπει να τα φορέσατε με όλα τα looks σας.

Προτιμήστε σκούρες αποχρώσεις όπως μπλε ρουά, κυπαρισσί και μαύρο. Επίσης, επιλέξτε mules με χαμηλότερο τακούνι, ώστε να είναι πιο εύκολα φορέσιμα.

Τα satin mules, δεν είναι μια παροδική τάση, αλλά ένα ζευγάρι παπούτσια που θα ερωτευτείτε και θα έχετε για όλη σας τη ζωή.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα σχέδια που ξεχωρίσαμε.

Μαύρα mules με ασημί μπαρέτα

mules

Mules από λουστρίνι

mules

Μαύρα mules από καστόρι

mules

Mules με διακοσμημένη μπαρέτα

mules