Ο Carmen (Carmy) Berzatto, που υποδύεται ο Jeremy Allen White, είναι ένας εθνικά αναγνωρισμένος βραβευμένος σεφ, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι για να διευθύνει το The Original Beef of Chicagoland μετά το θάνατο του αδελφού του. Το έργο εστιάζει γύρω από την ζωή στην κουζίνα φωτίζοντας την θλίψη, τα τραύματα, την συντροφικότητα που υπάρχει μέσα σε αυτήν. Δείχνει με αδυσώπητο τρόπο τους ξεφτισμένους δεσμούς μεταξύ της οικογένειας και των φίλων. Η σειρά που είχε απρόσμενη επιτυχία στην Αμερική, θα προβληθεί στο Disney+ στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα.

Και μπορεί το επίκεντρο να είναι η κουζίνα όμως το The Bear εκτός των άλλων θα σας κερδίσει και για τις ενδυματολογικές του επιλογές αφού τα outfit είναι προσεγμένα και μπορούν να αποτελέσουν inspiration για πολλούς άντρες. Οι ενδυματολόγοι του σόου, η Courtney Wheeler και η Cristina Spiridakis, έχουν δώσει έμφαση στις λεπτομέρειες και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν trends. Το Fashion TikTok και το subReddits ανάλυσαν κάθε λεπτομέρεια της γκαρνταρόμπας του Carmy όπως το μαύρο παντελόνι του, ένα παντελόνι εργασίας Dickies 874 και τα παπούτσια του που είναιι ένα πέδιλο Birkenstock Tokio.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bear (@thebearfx)

«Με εξέπληξε η προσοχή γύρω από αυτό το στυλ», λέει ο Derek Guy, ο συγγραφέας ανδρικών ενδυμάτων πίσω από τον ιστότοπο Die, Workwear! «Οι σχεδιαστές κοστουμιών φέρεται να πήγαν στο Self Edge, για να αγοράσουν μερικά από τα ρούχα. Μετά την αποκάλυψη αυτού του γεγονότος, προφανώς περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι πήγαν στο Self Edge και εξάντλησαν τα αποθέματα σε μπλουζάκια από τις δύο αυτές μάρκες.»

Βέβαια, το μεγάλο ενδιαφέρον για τους πρωταγωνιστές δεν είναι δύσκολο να ερμηνευθεί. «Ο Carmy είναι ένας πολύ όμορφος τύπος και οι στυλίστες της σειράς έκαναν πολύ καλή δουλειά στο να του διαμορφώσουν το στυλ», λέει ο Guy. «Έχει ωραία σωματική διάπλαση, υπέροχο χτένισμα και όμορφα ρούχα. Συχνά, όταν οι άνθρωποι μιλούν για ρούχα με αυτόν τον τρόπο, ελκύονται σε μεγάλο βαθμό από τις άλλες πτυχές της παρουσίασης του ατόμου. Είναι ένα ολόκληρο πακέτο».

Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια είναι αν οι ενδυματολογικές του επιλογές θα μπορούσαν να είναι ρεαλιστικές, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για έναν chef που αναλαμβάνει ένα εστιατόριο το οποίο βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας. Θα ήταν λοιπόν εφικτό να αγοράσει ένα μπλουζάκι Whitesville; Εκτός και αν αγνοήσουμε το brand και υποθέσουμε ότι πρόκειται για ένα τυχαίο ρούχο που απλά του ταίριαξε εξυπηρετώντας το προφίλ που ήθελαν να του δώσουν οι ενδυματολόγοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bear (@thebearfx)

«Νομίζω ότι μέρος του buzz γύρω από το The Bear προέρχεται από το γεγονός ότι δεν αισθάνεσαι πολύ συνειδητά το στυλ», λέει ο Rob Nowill, διευθυντής περιεχομένου στο Mr Porter. «Η ενδυματολογία καταλαμβάνει έναν πιο ήσυχο ρόλο από ότι  για παράδειγμα στο Mad Men ή στο Narcos ή στο The Sandman. Και νομίζω ότι αυτό είναι το ελκυστικό, ο τρόπος με τον οποίο ντύνονται οι χαρακτήρες δείχνει μη μελετημένος, όπως ακριβώς θέλουμε να δείχνουμε όλοι».

Βεβαίως, υπήρξαν κι άλλες αξιοσημείωτες στιγμές στιλ στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού. Για παράδειγμα, ο κόσμος είχε μεγάλη εμμονή με την τρίτη σεζόν του Succession και υπήρχε εξαιρετικό ενδιαφέρον για ορισμένες από τις αριστοκρατικές επιλογές. Στα τέλη του 2020, υπήρξε μια μεγάλη προσοχή για το μωβ φούτερ με κουκούλα Pierpoint & Co που φορούσε ένας χαρακτήρας που εργαζόταν για την επενδυτική τράπεζα στη σκοτεινή καρδιά της βιομηχανίας του χρηματοοικονομικού δράματος, ακόμη και ο αείμνηστος μεγάλος σχεδιαστής Virgil Abloh το ήθελε.

Ομολογουμένως, υπήρξαν μερικές αξιοσημείωτες στιγμές στιλ στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια που δημιούργησαν οργανικά σάλο. Ο κόσμος είχε ατελείωτη εμμονή με την τρίτη σεζόν του Succession και υπήρχε εκπληκτικό ενδιαφέρον για ορισμένες από τις αριστοκρατικές επιλογές του 1% – ειδικά το καπάκι του μπέιζμπολ από κασμίρ χωρίς λογότυπο που φορούσαν οι Kendall και Logan Roy, καθώς και ο πλούσιος Gilet διαστρωμάτωση του καμέο χαρακτήρα του Άντριεν Μπρόντι. Στα τέλη του 2020, υπήρξε μια μεγάλη προσοχή για το μωβ φούτερ με κουκούλα Pierpoint & Co που φορούσε ένας χαρακτήρας που εργαζόταν για την επενδυτική τράπεζα στη σκοτεινή καρδιά της βιομηχανίας του χρηματοοικονομικού δράματος – ακόμη και ο αείμνηστος μεγάλος σχεδιαστής Virgil Abloh το κυνηγούσε. Και πίσω στις πρώτες μέρες της πανδημίας που ήταν δημοφιλές το  Normal People, υπήρχε τεράστια ζήτηση για την αλυσίδα και το σορτς GAA που φορούσε ο εραστής του Paul Mescal, Connell.

Ο υπερβολικός ρεαλισμός στην δημιουργία ταινιών έχει άμεση σχέση και αντανάκλαση με τα ρούχα. Το The Bear εισβάλλει στην καθημερινότητα της κουζίνας του Carmy και καταγράφει κάτι που είναι άμεσα προσβάσιμο από όλους και ανεπιτήδευτο.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Νέα εποχή για την Καλλιθέα: Φανέλες αλά Βενέτσια και νέο έμβλημα

Νέα τηλεοπτική σεζόν: Το μεγάλο στοίχημα των καναλιών με 8 δραματικές σειρές

«Καυτός» μήνας ο Σεπτέμβριος για το Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται