Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο «Fondazione» του Τσίλερ, ένα κτίριο με ιστορία, κύρος και μια γοητεία που ταίριαζε απόλυτα στην αισθητική της νέας συλλογής. Τα εκατοντάδες βιβλία που δεσπόζουν επιβλητικά μέσα στον χώρο φαίνεται να αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον διάσημο Έλληνα σχεδιαστή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)


Με αυτή την pret a porter συλλογή ο Βασίλης Ζούλιας μας ταξιδεύει για μία ακόμα φορά στον ρομαντικό μικρόκοσμο του με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά, κόρες φίλων του και μοντέλα σε σχολική ηλικία που μαθαίνουν να ισορροπούν με βιβλία στο κεφάλι και να περπατούν σωστά. Τα κορίτσια γίνονται γυναίκες και αλλάζουν τα ρούχα σχολείου με Cocktail φορέματα. Ένα όμορφο αφήγημα, μια γλυκιά ιστορία που μας γυρνάει πίσω, σε αναμνήσεις από τα δικά μας σχολικά χρόνια αλλά και σε εξιστορήσεις των γιαγιάδων μας για τα δικά τους, όταν ακόμα οι δάσκαλοι χρησιμοποιούσαν χάρακα και τα παιδικά χεράκια ήταν άσπρα από την κιμωλία.

Ένας Βασίλης Ζούλιας όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ! Ανανεωμένο σχεδιαστικά διατηρώντας πάντα το ύφος και το στυλ που τον καθόρισαν και τον καθιέρωσαν. Κλασικά καρό σε θηλυκές γραμμές, παλτό σε εντυπωσιακά χρώματα, floral lingerie και πολυτελή μαύρη δαντέλα. Μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο αριστοκρατικό και το θηλυκό.

Τα ευφάνταστα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου στόλισαν με μοναδικό τρόπο για μία ακόμα φορά την collection. Μακριά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και επιβλητικά κολιέ διάνθησαν την συλλογή δίνοντας της λάμψη και έναν αέρα αναγέννησης.

Τα κορίτσια φορούσαν καρό μπαλαρίνες και γόβες από ύφασμα ασορτί με τα ρούχα, του Λεμήσιου ενώ τα γυαλιά ήταν « kalopsia» και τα καπέλα της «Κατερίνας Καρούσου».

https://www.intronews.gr/8495-2-mcm-eortastiki-kabania-christougenna