Η θερμοκρασία έχει φτάσει σε επίπεδα τόσο υψηλά που πλέον είναι σχεδόν αποπνικτικό το να κυκλοφορείς έξω. Επειδή όμως αυτό είναι κάτι που όπως φαίνεται θα κρατήσει και τις επόμενες ημέρες σου προτείνουμε τι μπορείς να φορέσεις ώστε να είσαι όμορφη και ταυτόχρονα  να μπορέσεις να διαχειριστείς αυτή την ανυπόφορη ζέστη όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αρχικά, ειδικά αυτή την περίοδο προσπάθησε να αποκλείσεις τα συνθετικά υφάσματα από την λίστα επιλογών σου και προτίμησε ρούχα από φυσικά υλικά όπως είναι το λινό και το βαμβάκι. Επίσης, απόφυγε το μαύρο και φόρεσε λευκά ή χρωματιστά υφάσματα. Όσο για τα παπούτσια τα φλατ σανδάλια είναι σίγουρα η καλύτερη λύση για να είσαι κομψή και να μην ταλαιπωρηθείς σκέψου πόσο βασανιστικό θα ήταν να προσπαθείς να ισορροπήσεις σε ψηλοτάκουνα με 45 βαθμούς Κελσίου..

Τζιν σορτσάκι

All time classic επιλογή από όταν ακόμα ήμασταν έφηβες. Τα τζιν σορτς ή βερμούδες δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, συνδυάζονται με όλα και υπάρχουν σε τεράστια ποικιλία αποχρώσεων και σχεδίων για να διαλέξεις. Συνδύασε τα με crop top κατά προτίμηση χωρίς μανίκι.

Oversized πουκάμισα

Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με επίσης φαρδιά παντελόνια. Προτιμάμε εκείνα που έχουν ελαφριά υφή και όχι σκληρές ποπλίνες. Ακόμα, συνδυάζονται με φούστες ενώ αν είναι αρκετά μακριά μπορείς να τα φορέσεις και μόνα τους σαν φόρεμα.

Μίνι φορέματα


Με τιράντες ή χωρίς, floral ή μονόχρωμα τα κοντά φορέματα είναι πάντα σωστή επιλογή για το καλοκαίρι και ειδικά για μέρες όπως αυτές. Αν τα βάλεις απόγευμα ή βράδυ συνδύασε τα με ψάθινες εσπαντρίγιες για να μην δείχνουν τόσο casual Μας αρέσουν πολύ εκείνα που έχουν βολάν στο τελείωμα ή είναι σε Α γραμμή.

Μακριές φούστες

Αέρινες, ελαφριές, με ωραία κίνηση και boho διάθεση είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και με ένα ολόσωμο μαγιό και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Μακριά φορέματα


Βαμβακερά ή λινά και μόνο ώστε να μην νιώθεις ότι σε ζεσταίνουν ή ότι κολλάνε πάνω σου. Τα μακριά φορέματα αν και καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του σώματος από ότι τα παραπάνω συνήθως είναι τόσο αέρινα που δεν θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Το αντίθετο, θα νιώθεις άνετη και δροσερή μέσα σε αυτά.