Το viva magenta ανακηρύχθηκε  ως το απόλυτο χρώμα της σεζόν και δοξάστηκε για την πληθωρικότατα και τη ζωντάνια του.

Οι αποχρώσεις του ροζ και του φούξια θα αποτελέσουν τις πιο ενδιαφέρουσες της φετινής σεζόν και ο συνδυασμός τους, το απόλυτο trend. Πιο νεανικό από το κλασσικό κόκκινο, το βαθύ φούξια είναι το χρώμα κλειδί που μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με τα υπόλοιπα ρούχα σας και μάλιστα να τους δώσει νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Αν και αρκετά κοριτσίστικο, το φούξια περικλείει μια ξεχωριστή δυναμικότητα που μπλέκεται με την αδιαπραγμάτευτη θηλυκότητα του. Είναι από εκείνα τα χρώματα που μπορούν να φορεθούν με την ίδια επιτυχία όλες τι εποχές του χρόνου, ευπροσάρμοστο και παιχνιδιάρικο, αξίζει μια θέση στη ντουλάπα μας.

Ακόμα και για εσάς που δε φοράτε εύκολα έντονα χρώματα, το φούξια είναι η ευκαιρία σας να τολμήσετε και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Αν δεν είστε ιδιαίτερα εξοικειωμένες με τις αλλαγές στη χρωματική σας παλέτα, μπορείτε να ξεκινήσετε από κομμάτια-κλειδιά, που έχουν μια διαχρονικότητα και θα μπορείτε να φοράτε  για πολλά χρόνια, ανεξάρτητα από τις τάσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα φούξια υφασμάτινο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, ή ένα λινό πουκάμισο που θα σας ακολουθεί από τώρα και για όλο το καλοκαίρι. Επίσης, αξεσουάρ όπως μαντήλια, τσάντες, αλλά και σκουλαρίκια κάνουν το outfit μας πιο playful.

Επιπλέον, μια πολύ όμορφη και άκρως ανοιξιάτικη λύση είναι να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ με έντονο φούξια και να παίξετε με τις διαβαθμίσεις της χρωματικής παλέτας. Προσθέστε κοσμήματα που θα δώσουν ένα touch πολυτέλειας και ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια. Μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε, εξάλλου στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ρούχων για να διαλέξετε εκείνα που είναι πιο κοντά στην αισθητική και το στιλ σας.

Τέλος, το φούξια μας αρέσει πολύ φορεμένο με λευκά και καρό. Αν σας αρέσουν οι χρωματικές αντιθέσεις μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα looks βασισμένα στη λογική του color blocking που επίσης είναι τάση.