Σε μια περίοδο που επικρατεί φρενίτιδα με το καρέ στα μαλλιά και όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και στιλ, μπαίνουν στον πειρασμό να το δοκιμάσουν, η Avril Lavigne, αποφάσισε να γυρίσει στο signature χτένισμα, που την ακολουθεί από την αρχή της καριέρας της.

Η πρώτη απόφαση της Avril Lavigne να αλλάξει τα μαλλιά της

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Καναδή τραγουδίστρια έκανε ένα διάλειμμα από το χαρακτηριστικό, πάρα πολύ μακρύ μαλλί της, το οποίο θέλησε να αντικαταστήσει με ένα κομψό καρέ, που έφτανε μέχρι τους ώμους της. Παράλληλα, διατήρησε τις ανταύγειες, τις οποίες μάλλον δεν θα αποχωριστεί ποτέ- δυστυχώς.

Και μπορεί το νέο look να της ταίριαζε πολύ, βοηθώντας την να αναβαθμίσει την εικόνα της η οποία για πολλά χρόνια έμοιαζε να αρνείται να ξεκολλήσει από τo 2000, όμως η δύναμη της συνήθειας την έκανε να γυρίσει στα μαλλιά με τα οποία έγινε διάσημη.

Ας μην ξεχνάμε, ότι οι γυναίκες έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά τους, την οποία μάλιστα σπάνια διακινδυνεύουν. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από σημαντικές και τολμηρές αλλαγές στη ζωή τους, πολλές γυναίκες επισκέπτονται το κομμωτήριο για μια εξίσου ριζική αλλαγή.

Συνεπώς, όσο κι αν σου ταιριάζει ή όχι το κούρεμα, το χτένισμα ή το χρώμα μαλλιών που έχεις διαλέξει, οφείλεις να κρατήσεις εκείνο που σε κάνει να νιώθεις όμορφα με την επιλογή σου, ανεξάρτητα από τη γνώμη των άλλων.

Όπως λοιπόν συμβαίνει με όλες τις γυναίκες, έτσι και η  Avril Lavigne, γύρισε σε εκείνο που της ήταν γνώριμο και οικείο. Πιθανότατα, η μετάβαση αυτή, από το καρέ στο μακρύ, να έγινε με την προσθήκη extensions, που της έδωσαν πίσω τα παλιό αγαπημένο της look.

Πάντως, αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στα μαλλιά σας, καλό θα ήταν να περιμένετε τον χειμώνα. Το καλοκαίρι, το χρώμα αλλοιώνεται γρήγορα και ένα πιο κοντό μαλλί ενδεχομένως να μην σας εξυπηρετεί με τη ζέστη.