Όταν πρόκειται να αγοράσουμε μια καινούργια τσάντα, υπάρχει πάντα μια εσωτερική διαμάχη για το εάν πρέπει να επενδύσουμε στην πρακτικότητα ή την αισθητική.

Είναι γεγονός, ότι οι μικρότερες σε μέγεθος τσάντες, είναι συνήθως πιο όμορφες και κομψές, αν και οι oversized, κερδίζουν σε χρηστικότητα. Παράλληλα, υπάρχει ένα έντονο ρεύμα που ενισχύει τις μικρότερες τσάντες με οίκους όπως οι Bottega Veneta και Louis Vuitton να επενδύουν στα πιο petite σχέδια τους, τα οποία μάλιστα σημειώνουν τεράστια εμπορική επιτυχία.

Τα pouch bags, είναι μια πολύ κομψή επιλογή, που ισορροπεί μεταξύ καλαισθησίας και πρακτικότητας, αφού δεν είναι τόσο μικρά όσο ο φάκελος, αλλά ούτε υπερμεγέθη όπως οι shoppers.

Τη φετινή σεζόν, το παιδικό γαλάζιο και οι nude αποχρώσεις πρωταγωνιστούν σε τσάντες που μοιάζουν να φτιάχτηκαν για να γίνουν προέκταση του χεριού μας. Luxury χερούλια, διακριτικά διακοσμητικά και πολυτελείς υφές, είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το απόλυτο pouch bag.

Το συγκεκριμένο σχέδιο, ταιριάζει με αέρινα φορέματα και αυστηρά κοστούμια, διατηρώντας το προνόμιο του να προσαρμόζεται ανάλογα με την περίπτωση. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, ενισχύοντας και συμπληρώνοντας το look σας.

Το Teen Pouch του οίκου Bottega Veneta, είναι το πλέον διαδεδομένο πουγκί στο οποίο ορκίζονται τα It girls, ενώ συγχρόνως έχει κατακτήσει το feed μας στο Instagram. Η αδιαμφισβήτητη γοητεία του, αποδίδεται στον κομψό σχεδιασμό του, που το καθιστά μία από τις πλέον κατάλληλες επιλογές, για την επόμενη φορά που θα θέλετε να αγοράσετε κάποια τσάντα.

Bottega Veneta

Pouch Bag

Themoirè

Pouch Bag

Jimmy Choo

Pouch Bag