Με τον τίτλο «Out of the blue» η Βάσια Κωσταρά μας εισάγει στη δική της θεώρηση για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023. Η νέα της συλλογή, συνδυάζει τη minimal αισθητική της, με τη μοναδικότητα του ελληνικού καλοκαιριού που αποτυπώνεται μέσα από πληθωρικά, ξεχωριστά prints σχεδιασμένα στο χέρι.

Το απαλό ροζ, το γλυκό γαλάζιο και το φωτεινό κίτρινο είναι τα χρώματα που κυριαρχούν μαζί με το γκρι και το καμηλό, που συνυπάρχουν αρμονικά μαζί τους. Επιπλέον, το πάντα διαχρονικό μαύρο και το αισθησιακό κόκκινο, αφήνουν το στίγμα τους και σε αυτή τη συλλογή μέσα από θηλυκές, δυναμικές γραμμές.

Τα φορέματα βρίσκονται για ακόμη μια φορά σε πρώτο πλάνο μαζί με τα παντελόνια κουστουμιού και τα πουκάμισα τα οποία πλέον αποτελούν signature ρούχα της σχεδιάστριας.

Η αυστηρή μονοχρωμία, μπλέκεται με τα floral, παιχνιδιάρικα υφάσματα σε μία πλήρως ισορροπημένη συλλογή. Τα μπλε, ογκώδη λουλούδια και τα κατακίτρινα λεμόνια που ντύνουν τα υφάσματα των ρούχων, αισθανόμαστε ότι αγκαλιάζουν τις πιο ρομαντικές μας επιθυμίες για διακοπές σε κάποιο απομακρυσμένο, ήρεμο ελληνικό νησί.

Από την άλλη, η minimal αισθητική των παντελονιών και των jackets, μας επαναφέρει στην πραγματικότητα, αποδεικνύοντας, ότι τελικά και η ζωή στην πόλη μπορεί να είναι εξίσου μυστηριώδης και γεμάτη περιπέτεια.

Η συλλογή SS23 ολοκληρώνεται με κοσμήματα και αξεσουάρ. Τα σκουλαρίκια με επιρροές από τα 50s δίνουν λάμψη και φως στα outfits μας, ακολουθώντας την πάντα σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση της Βάσιας Κωσταρά η οποία αποτελεί ένα αληθινό success story στο χώρο της ελληνικής μόδας.

Από τα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής, είναι το μακρυμάνικο κοντό φόρεμα με print από κίτρινες, ροζ και γαλάζιες καρδιές συνδυασμένο με το ροζ oversized blazer, αλλά και τα crop tops με το άνοιγμα σε σχήμα καρδιάς. Επίσης, ξεχωρίσαμε το midi εφαρμοστό φόρεμα, διακοσμημένο με λεμόνια και την midi στενή φούστα από οικολογικό δέρμα.

Τέλος, μας ενθουσίασαν τα Trench coat επίσης από οικολογικό δέρμα σε βαθύ γαλάζιο και λευκό.

Δείτε παρακάτω όσα μας άρεσαν:

Η συλλογή της Vassia Kostara για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 είναι μια ωδή στην ανεμελιά του ελληνικού καλοκαιριού.
Kostara
Kostara
Kostara
Kostara