Η ντουλάπα κάθε γυναίκας έχει σίγουρα τα βασικά items, ανάλογα με την κάθε εποχή. Δεν χρειάζεται να είναι υπερφορτωμένη μια, το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρχει φαντασία και να γίνονται όμορφοι συνδυασμοί με τα ήδη υπάρχοντα. Ενα έξ αυτών που κρύβονται στη ντουλάπα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του χειμώνα, είναι το biker jacket.

Με το που μπει η άνοιξη και το φθινόπωρο, είναι δεδομένο πως θα το φορέσουμε. Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και μπορεί η μόδα να έφερε πέρυσι τα shakets ή τα φουσκωτά puffers, τα biker jacket όμως είναι ανεκτίμητη αξία, εξού και επιστρέφουν δυναμικά φέτος.

Adidas: Η νέα της καμπάνια είναι αφιερωμένη στην ποικιλομορφία του γυναικείου στήθους

Oversized, με φερμουάρ και διακοσμητικές λεπτομέρειες ή cropped με όγκο στα μανίκια και ιδιαίτερο σχήμα, το biker jacket διεκδικεί ξανά μια θέση στην μόδα και γίνεται must have για τις ανοιξιάτικες και πολύ… ροκ εμφανίσεις.

Φυσικά με την πάροδο των χρόνων, το biker jacket έχει γίνει πολύ μοντέρνο, γεγονός που σε αυτό μεγάλο ρόλο έχουν παίξει ρόλο και οι σχεδιαστές μόδας, από τον οίκο Celine μέχρι και τον Saint Laurent, που δεν χάνουν την ευκαιρία, να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή στις πασαρέλες. Όπως και να ‘χει, θα είναι πάντα το πανωφόρι που θα ταιριάζει τέλεια με ένα slip dress ή με t-shirt και τζιν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé Allain (@chlosertoyou)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IRO (@iroparis)

Το κοστούμι του Sebastian Stan είναι το πιο αμφιλεγόμενο που θα δεις