Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Beckham» του Netflix έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον καθώς αφορά τη ζωή δύο διάσημων ανθρώπων, που από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους απασχόλησαν τα διεθνή media σε βαθμό που κάθε τους κίνηση γινόταν πρωτοσέλιδο.

Η Βικτόρια Μπέκαμ η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως Βικτόρια Άνταμς υπήρξε ένα εκρηκτικό και ταυτόχρονα συνεσταλμένο κορίτσι που μεσουρανούσε τη δεκαετία των 90s ως τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος Spice Girls.

Η εικόνα της μαρτυρούσε ότι ήταν πολύ διαφορετική από τα υπόλοιπα Spice Girls γεγονός που εκφραζόταν και με το ντύσιμο της. Εκείνη είχε μια προτίμηση στα μικρά, μαύρα φορέματα και τους κορσέδες, κομμάτια που την καθιέρωσαν και τα οποία βλέπουμε μέχρι και σήμερα στις πασαρέλες, ειδικά τώρα που η αισθητική των 90s επιστρέφει.

Και ενώ ο Ντέιβιντ πειραματίστηκε για αρκετό καιρό με το στιλ του – ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση του φορώντας σαρόνγκ- η Βικτόρια είχε μια πιο δομημένη και ξεκάθαρη αισθητική την οποία σαφώς εξέλιξε, φτάνοντας να θεωρείται από τις πλέον καλοντυμένες γυναίκες ενώ και οι συλλογές των ρούχων της έλαβαν την αποδοχή του κόσμου της μόδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο TheNotebook.gr