Τα πρώτα καλοκαίρια της νέας χιλιετίας βλέπαμε παντού κορίτσια κάθε ηλικίας να φορούν βραχιόλι στο πόδι. Το εν λόγω trend έκανε «πάταγο» την τότε εποχή με όλες μας να φοράμε αλυσίδες, βραχιόλια από κοχύλια και πολύχρωμες χάντρες ενώ κάποιες φορές κρεμόντουσαν και περίτεχνα charms. Σήμερα, οι τάσεις απαιτούν ξανά να φορέσουμε βραχιόλι στο πόδι, καθώς είναι μόνο ένα από τα πολλά trends των 00s που επέστρεψαν δυναμικά.

Και ξέχνα αυτό το γελοίο τσιτάτο που είχαν βγάλει τα αγόρια του σχολίου που έλεγε ότι όσες φοράνε βραχιόλι στο αριστερό πόδι είναι λεσβίες ενώ όσες φοράνε στο δεξί π0υτ@νες.

Πώς θα το φέρεις πίσω στο σήμερα; Μπορείς όπως παλιά να φορέσεις ένα απλό αλυσιδάκι. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις ένα καινούριο, μπορείς απλά να κόψεις την αλυσίδα από ένα κολιέ που δεν θέλεις πια. Απλώς, φρόντισε το αλυσιδάκι που θα επιλέξεις να είναι από ανοξείδωτο υλικό όπως το χειρουργικό ατσάλι ώστε να μην μαυρίσει από τον ιδρώτα του ποδιού σου.

Ένα καλό tip για ακόμη περισσότερο στιλ, είναι να κάνεις layering στις αλυσίδες σου, όπως ακριβώς θα έκανες και με τα κολιέ σου.

βραχιόλι στο πόδι

Εναλλακτικά, διάλεξε ένα με πολύχρωμες χάντρες, όπως έκανες όταν ήσουν μικρή. Τα παιχνιδιάρικα αυτά αξεσουάρ ήταν πολύ τάση το περσινό καλοκαίρι και θα συνεχίσουν να είναι και φέτος.

βραχιόλι στο πόδι

Ακόμη, μην ξεχάσεις να κρεμάσεις κάποιο charm για να κάνεις το βραχιόλι σου ακόμη πιο ιδιαίτερο και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

βραχιόλι στο πόδι

Τέλος, πολύ ωραίο θα ήταν να προσθέσεις και μερικά κοχύλια που είναι δεδομένο το πόσο ταιριάζουν με το καλοκαίρι. Ειδικά φέτος (αλλά και του χρόνου) θα φορεθούν πολύ.

βραχιόλι στο πόδι

Έτοιμες να το (ξανά)υιοθετήσουμε; 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

H μεγάλη επιστροφή του smokey eye στις τάσεις του μακιγιάζ – Φόρεσε ξανά την μαύρη σου σκιά

Flossing: Το πιο άκυρο fashion trend για φέτος το καλοκαίρι

11 πολύχρωμα nail trends για το φετινό καλοκαίρι