Το φετινό καλοκαίρι θέλει πολύ χρώμα, περισσότερο από άλλες χρονιές, που είχαμε επενδύσει κυρίως στις μονοχρωμίες και τις μίνιμαλ γραμμές. Τα φαρδιά ρούχα υποχωρούν, δίνοντας την θέση τους σε κοντά φορέματα και η θηλυκότητα επανέρχεται με girly διάθεση.

Επίσης, θα δεις να κυριαρχούν τα στενά, μίνι φορέματα καθώς και εκείνα με κοψίματα. Μην φοβηθείς να τα δοκιμάσεις, θα τα βρεις σε πληθώρα για να διαλέξεις εκείνα που ταιριάζουν στο δικό σου σώμα και είναι αντιπροσωπευτικά του στυλ σου. Πρόσθεσε μεγάλα statement σκουλαρίκια ή πολλές διακριτικές αλυσίδες στο λαιμό. Παίξε ανάμεσα στην πάντα κομψή απλότητα και την παιχνιδιάρικη πολυχρωμία.

Ψάχνοντας στο eshop του Zara επιλέξαμε τα 5 φορέματα που μας άρεσαν περισσότερο και που μεταφέρουν το καλοκαίρι στην ντουλάπα και στην διάθεση μας.

1. Μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ και ανοίγματα, είναι η πιο safe επιλογή αν θες κάτι sexy και ταυτόχρονα κομψό. Συνδύασε το με ψηλά πέδιλα ή σανδάλια. Επίσης, πρόσθεσε λεπτά κοσμήματα σε τόνους του χρυσού ή του ασημί όπως κρίκους και λεπτές αλυσίδες στο λαιμό.

Το βρίσκεις εδώ 

zara

2.Κοντό φόρεμα με βολάν και ζώνη. Πολύχρωμο με μακριά μανίκια είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και για το πάρτι μετά την παραλία. Μπορείς να το φορέσεις με όλα σου τα καλοκαιρινά παπούτσια και να δείχνεις υπέροχη. Μην φοβηθείς τα print, η ζώνη τονίζει την μέση και δίνει σχήμα!

Το βρίσκεις εδώ 

zara

3.Μίνι φόρεμα με όγκους στα μανίκια που φοριέται και στράπλες.

Το βρίσκεις εδώ 

zara

4.Φόρεμα σε στυλ κορσέ, φλοράλ σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι κάπου στην νότια Ιταλία και περιπλανιέσαι κρατώντας ψάθινη τσάντα και καπέλο.

Το βρίσκεις εδώ 

zara

5. Ο ορισμός του καλοκαιριού είναι αυτό το φόρεμα! Με κοψίματα και διαφάνεια που το κάνουν ερωτεύσιμο.

zara

Το βρίσκεις εδώ 

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

POPS OF COLOR: Πώς θα βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου

Heidi Klum: Κάνει twerking με διάφανη ολόσωμη φόρμα

Billboard Music Awards 2022: Οι πιο σέξι εμφανίσεις που αποθεώθηκαν