Ναι, και όμως υπάρχει. Μόλις 100 υποθέσεις ατόμων με διφαλλία έχουν καταγραφτεί ιστορικά, με την πρώτη να εμφανίζεται το 1609 στην Ελβετία. Παρά την πρωτοφανή της υπόσταση, η διφαλλία δεν αποτελεί κίνδυνο για την ζωή του ατόμου, το οποίο μπορεί να απαλλαγεί από το έξτρα πέος με μία απλή εγχείρηση αφαίρεσής του. Η δυσμορφία αυτή δεν είναι τερματική και κάποιος που έχει δύο πέη μπορεί ακόμη και να ζήσει μία γεμάτη ζωή χωρίς προβλήματα, κρατώντας και τα δύο πέη του, εάν το επιθυμεί. 

Η τελευταία υπόθεση διφαλλίας που καταγράφτηκε αφορά ένα πολύ πρόσφατο περιστατικό, όπου γιατροί ακρωτηρίασαν το ένα από τα δύο πέη 7χρονου αγοριού, σύμφωνα με την DailyMail. Πρόκειται για ένα παιδί από την Βραζιλία στο οποίο οι γιατροί σκόπευαν να ακρωτηριάσουν το μικρότερο πέος. Ωστόσο, λόγω επιπλοκές της εγχείρησης, αποδείχτηκε καλύτερο το να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο από τα δύο πέη οι γιατροί του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου του Σάο Παόλο.

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως στην συγκεκριμένη, η εν λόγω εγχείρηση δεν μπορεί να γίνει τα πρώτα χρόνια της ζωής του ατόμου, οπότε και εκείνο πρέπει να μάθει να ζει με την ιδιομορφία του.

Γιατί δημιουργείται η συγκεκριμένη ιδιομορφία; Σύμφωνα με τους επιστήμονες που την έχουν μελετήσει, προκύπτει τυχαία μέσα στην κοιλιά της μάνας όταν σχηματίζεται το έμβρυο. Ακόμη, παρά την ομολογουμένως ιδιαίτερη φυσιογνωμία της δυσμορφίας αυτής, δεν αποτελεί καθόλου επικίνδυνο για την υγεία να έχει κανείς δύο πέη. Βέβαια, σε μερικές περιπτώσεις η διφαλλία σχετίζεται με προβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα του ατόμου ενώ σε σπανιότερες περιπτώσεις και στο γαστρεντερικό.

Αν και είναι εξαιρετικά σπάνια, υπολογίζεται πως εμφανίζεται σε 1 στα 6.000.000 άτομα. Μάλιστα, νωρίτερα τον Απρίλιο η MailOnline  έκανε λόγο για άλλο αγοράκι από το Ουζμπεκιστάν το οποίο ζούσε με δύο πλήρως λειτουργικά πέη. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις ένα από τα δύο πέη είναι μόνο «διακοσμητικό».

Σε μία μόνο σπάνια περίπτωση, έχει παρουσιαστεί ασθενής με τριφαλλία. Άτομο, δηλαδή, γεννήθηκε με όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία πέη. Πρόκειται για μωρό στο Iraq που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021 με τρία πέη, τα οποία αφαιρέθηκαν σε μία πλήρως επιτυχημένη εγχείρηση.

Τέλος, για να σας προλάβουμε, η απάντηση είναι «όχι». Τα άτομα με διφαλλία δεν έχουν και διπλό σετ όρχεων. Δύο όρχεις, δύο πέη, είναι ο απολογισμός.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Παρθενικός Υμένας: Είναι κοινωνική κατασκευή; 7 μύθοι και αλήθειες

Τα 7 sex toys που θα κάνουν την σεξουαλική σας ζωή πιο kinky

Cardio στο σπίτι: Κάψε το περιττό λίπος χωρίς να φύγεις από το σαλόνι σου