Σε πολλές ταινίες και βίντεο βλέπουμε διάφορες στάσεις στο σεξ, που στην συνέχεια γίνονται φαντασιώσεις. Οι άνδρες μπορεί να το βλέπουν σαν παιχνιδάκι, αλλά για τις γυναίκες δεν είναι όλες οι στάσεις διασκεδαστικές. Κάποιες χρειάζονται μεγάλη ευελιξία, που άμα δεν την έχεις, γίνεται άβολη και καταλήγεις να πονάς.

Άλλες απαιτούν πάρα πολλή ενέργεια και άλλες απλά δεν αρέσουν γιατί δεν αισθάνεσαι καλά. Βρήκαμε, λοιπόν, τις 5 στάσεις που θέλουν να σβήσουν οι γυναίκες από τη μνήμη των ανδρών, και βέβαια να καταργηθούν από όλες τις ταινίες πορνό.

Οι στάσεις που κάθε γυναίκα αποφεύγει κατά βάθος

69 

Χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, και ένα από αυτά μπορεί να καταλήξει σε αποτυχία. Το να λαμβάνεις ευχαρίστηση, αλλά και να την προσφέρεις ταυτόχρονα, στην πραγματικότητα μειώνει τη διασκέδαση ολόκληρης της σεξουαλικής εμπειρίας. Κάποιες η στάση αυτή μπορεί να τις αγχώνει ή να μην μπορούν να συγκεντρωθούν στο πώς να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους. Επιπλέον, οι γυναίκες λατρεύουν να έχουν οπτική επαφή, όταν νιώθουν ευχαρίστηση. Είναι καλύτερο να κάνουν τις πράξεις εναλλάξ. Θα διαρκέσει και περισσότερο.

Γυρισμένη Καουμπόισσα

Αυτή η θέση καθιστά δύσκολη την κορύφωση και οι γυναίκες βλέπουν τα πόδια του άντρα, μια όχι και τόσο καλή θέα. Επιπλέον, για πολλές είναι δύσκολο να μείνουν στη θέση για πολύ και να διατηρήσουν έναν ρυθμό. Κάποιες άλλες μπορεί να πονέσουν κιόλας.

Wheelbarrow

Εδώ η γυναίκα ξαπλώνει στο στομάχι της ή κάνει κατακόρυφο με τα χέρια στο πάτωμα, και ο άντρας της σηκώνει τα πόδια. Στη συνέχεια, κρατά τα γόνατά της στο ύψος της μέσης του.  Πρέπει να είναι ευθεία και να σφίγγει κοιλιακούς, όπως στην «σανίδα». Ακόμα κι για εκείνες που περνούν ώρες στο γυμναστήριο για να αυξήσουν την αντοχή και τη μυϊκή τους δύναμη, αυτή η στάση δεν αξίζει να την δοκιμάσουν. Είναι δύσκολο και θα χαθεί η μαγεία στην προσπάθεια να την κάνετε σωστά. Ειδικά η γυναίκα θα βρεθεί σε πολλή περίπλοκη φάση, που μπορεί να μην το ευχαριστηθεί καν.

Όρθιο

Πραγματικά σε ποια γυναίκα αρέσει να το κάνει όρθια; Αρχικά πρέπει να βρεις ένα μέρος για να κρατιέσαι και εκεί που θα νιώσεις ότι έχεις βολευτεί και το απολαμβάνεις, νιώθεις τα πόδια σου να πονάνε. Πρέπει να τα λυγίσεις και να σκύψεις λίγο, που σημαίνει ότι θα αλλάξει ξανά η στάση. Ειδικά στην ντουζιέρα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα γιατί γλιστράει. Καταλαβαίνουμε ότι αυτά που βλέπουμε στις ταινίες είναι ένα μεγάλο ψέμα λοιπόν.

Doggie – Style

Η πιο υπερεκτιμημένη στάση. Είναι μια εξαιρετική θέση για διέγερση της κλειτορίδας, αλλά μπορεί να υπάρχουν προβλήματα… με το έντερο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ακουστεί περίεργοι/ παρεξηγήσιμοι ήχοι. Επιπλέον, δεν υπάρχει οπτική επαφή με τον άνδρα, που όπως είπαμε, «ανάβει» την γυναίκα.

Photo: Unsplash.com

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να… αυνανιστείς, σύμφωνα με την επιστήμη;

Ηνωμένο Βασίλειο: Αύξηση στις αλλεργίες παρατηρείται με την άνοδο του βιγκανισμού και της ωμοφαγίας

Άγχος & Stress: Οι καταστροφικές συνέπειες που έχουν στον οργανισμό μας