Το να επαναλαμβάνει κανείς τις ίδιες στάσεις στο σεξ, δεν έκανε ποτέ καλό σε μια σχέση. Σεξολόγοι, προτείνουν περισσότερο αυθορμητισμό στον ερωτικό τομέα, είτε αυτό σημαίνει να έρθουμε σε ερωτική πράξη διαφορετική ώρα από την συνηθισμένη, είτε σε διαφορετικό σημείο, σίγουρα να δοκιμάσουμε διάφορες στάσεις και σε κάθε περίπτωση να είμαστε πιο περιπετειώδεις. Ο στόχος είναι να αποφύγουμε να μπούμε στον φαύλο και σίγουρα βαρετό κύκλο του να αντιμετωπίζουμε το σεξ σαν ακόμα μια υποχρέωση. Η υγιής ερωτική ζωή άλλωστε, εξασφαλίζει και μια μακροχρόνια σχέση με τον σύντροφο μας.

Έξι γυναίκες, ερωτήθηκαν ποια είναι η αγαπημένη τους στάση στο σεξ και ειδικοί, δίνουν συμβουλές για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε την σεξουαλική μας ζωή, κάνοντας την πιο ενθουσιώδη. Δεν χρειάζεται άλλωστε να ξέρουμε όλο το Kama Sutra απέξω και ανακατωτά, αρκεί να ξεφεύγουμε που και που από τα καθιερωμένα και να εξερευνούμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας και του συντρόφου μας.

Teylor, 28 ετών, υπεύθυνη social media

Αγαπημένη στάση: Το scissoring με εκείνον ή με εμένα από πάνω του. Όταν είμαι εγώ από πάνω του, μου αρέσει να πιέζω την λεκάνη μου όσο πιο κάτω γίνεται. Όταν είναι εκείνος από πάνω μου, λατρεύω να αρπάζω τα χέρια του.

Τι την κάνει τόσο hot: Μου αρέσει όταν η κλειτορίδα μου τρίβεται πάνω στο πόδι του και λατρεύω ότι νιώθω τα α….δια του. Μου αρέσει που κρατάει σφιχτά τους μηρούς μου, όταν εκείνος είναι από πάνω, όταν φιλάει τις πατούσες μου και μπορώ να αρπάξω τις παλάμες του και να πιπιλίσω τα δάχτυλα του. Η στάση καρέκλα επίσης είναι ένα hot bonus.

Maya, 30 ετών, γραφίστρια 

Αγαπημένη στάση: Εγώ από πάνω αλλά ελαφρώς γερμένη προς τα μπροστά – σαν ένας συνδυασμός ιεραποστολικού και cowgirl

Τι την κάνει τόσο hot: Το καλύτερο σημείο της στάσης cowgirl είναι η διέγερση που δημιουργεί, αλλά και το γεγονός ότι είμαι πιο δημιουργική με αυτή τη στάση. Όταν γέρνω μπροστά, μου θυμίζει το ιεραποστολικό, ενώ την ίδια ώρα, επειδή είμαι από πάνω, αισθάνομαι πως έχω τον έλεγχο. Είναι επίσης από τους λίγες στάσεις που μου προκαλούν οργασμό.

Fun prop: Λατρέυω τα σέξυ εσώρουχα και τώρα τελευταία είμαι φαν της ολόσωμης δαντελένιας φόρμας με μακριά μανίκια.

Maya, 26 ετών, βοηθός παραγωγής

Αγαπημένη στάση: Είμαστε όρθιοι. Κοιτάζω τον σύντροφο μου στα μάτια και τυλίγω τα πόδια μου γύρω από τον κορμό του. Εκείνος, βάζει τα χέρια του κάτω από τα οπίσθια μου και με καθοδηγεί με αυτά πάνω κάτω. Την συγκεκριμένη στάση την αποκαλώ δαγκάνα.

Τι την κάνει τόσο hot: Είμαι μια πολύ ανεξάρτητη γυναίκα αλλά σε στιγμές θέλω να με εξουσιάζουν. Ο σύντροφος μου έχει τον απόλυτο έλεγχο σε αυτή τη στάση – εγώ δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα! Μπορεί να είναι απαιτητική στάση για εκείνον, αλλά εμένα με κάνει να αισθάνομαι πιο ελαφριά και από πούπουλο. Είναι απόλυτα οργασμικό.

Fun prop: Η δαγκάνα γίνεται πιο διασκεδαστική, όταν αλείφεσαι με λάδι (ιδανικό είναι το Johnson’s Baby Oil Gel).

Majesta, 28 ετών, βοηθός νοσοκόμα – νταντά

Αγαπημένη στάση: Ξαπλώνω ανάσκελα με τα πόδια μου τοποθετημένα στους ώμους του συντρόφου μου. Εκείνος, γέρνει μπροστά με το στήθος του να ακουμπά στο πίσω μέρος των μηρών μου και μπαίνει μέσα μου. Σε αυτή τη στάση, συνηθίζω να φωνάζω δυνατά, οπότε αποκαλώ τη συγκεκριμένη στάση μηχανή ουρλιαχτών.

Τι την κάνει τόσο hot: Επιτρέπει βαθύτερη διείσδυση από κάθε άλλη στάση  και έτσι οδηγεί σε πιο έντονο οργασμό.

Fun prop: Φράουλες, σαντιγί και σαμπάνια, είναι η συνταγή για απίστευτα προκαταρκτικά. Όταν εκείνος με βλέπει να χύνω σαμπάνια και σαντιγί στο στόμα μου, τρελαίνεται. Μέχρι να φάω και την τελευταία φράουλα, έχουμε ήδη ξεγυμνωθεί.

Afinity, 27 ετών, διοργανώτρια

Αγαπημένη στάση: Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ, γονατίζουμε στο πάτωμα με έναν καναπέ ή το κρεβάτι μπροστά μας. Εκείνος, έρχεται από πίσω μου και εγώ ανοίγω τα πόδια μου λίγο περισσότερο από τα δικά του. Τότε εκείνος μπαίνει από πίσω μου.

Τι την κάνει τόσο hot: Με κάνει να νιώθω η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο, γιατί προτάσσει το στήθος μου και τεντώνει το στομάχι μου, γεγονός που κάνει το σώμα μου να δείχνει φανταστικό. Υπάρχουν επίσης άπειρες διαφοροποιήσεις στην συγκεκριμένη στάση. Σε ένα πρόσφατο quicky, άφησα τον αρραβωνιαστικό μου να τραβήξει τα μαλλιά μου την ώρα της διείσδυσης. Τελείωσα μέσα σε δευτερόπλεπτα.

Fun props: Μου αρέσουν οι ψηλές κάλτσες και μου αρέσει να τις φοράω ενώ είμαι ολόγυμνη.

Rachel, 27 ετών, γυμνάστρια

Αγαπημένη στάση: Τον καβαλάω ενώ τα πόδια του είναι ενωμένα στην μια πλευρά του κρεβατιού και την ίδια ώρα γέρνω προς τα πίσω.

Τι την κάνει τόσο hot: Νιώθω σαν ροκ σταρ γιατί το σώμα μου είναι απόλυτα εκτεθειμένο στα μάτια του, ενώ την ίδια στιγμή μπορώ να τον κοιτάζω. Εκείνος, λατρεύει να αρπάζει τους ώμους και το στήθος μου.

Fun props: Ακούγεται απλό – επιλέγω πάντα ένα δαντελωτό και ημιδιαφανές σετ εσωρούχων.

Πηγή: Marie Claire US