Έχουμε μιλήσει εκτενώς για δονητές και dildo, γι’ αυτό ήρθε η ώρα σήμερα να «πιάσουμε» (pun not intended) το δαχτυλίδι στύσης ή αλλιώς cock ring όπως είναι ευρέως γνωστό. Πρόκειται για ένα σεξουαλικό βοήθημα το οποίο προορίζεται για τον άνδρα και υπόσχεται να κάνει την εκσπερματιση ακόμη πιο έντονη. 

Τι είναι; Το δαχτυλίδι αυτό δεν το φορούν όσοι έχουν πέος για λόγους ομορφιάς, έτσι δεν έχει πετράδια και στολίδια. Έρχεται όμως για να προσφέρει μία αξέχαστη σεξουαλική εμπειρία. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα δαχτυλίδι από σιλικόνη το οποίο «φοριέται» στο πέος. Όσο πιο χαμηλά τόσο το καλύτερο. Τότε, κατά την σεξουαλική πράξη ή ακόμη και κατά τον αυνανισμό, ασκεί πίεση στο αίμα ώστε να συγκεντρωθεί στο πάνω μέρος του πέους κάνοντας την στύση ακόμη πιο σκληρή.

Άντρες που το έχουν δοκιμάσει έχουν αναφέρει ότι τους έχει βοηθήσει να ζήσουν μερικούς από τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής τους. Ταυτόχρονα, οι γυναίκες που οι σύντροφοί τους έχουν φορέσει cock ring κατά την διάρκεια του sex, έχουν αναφέρει ότι τους ένιωθαν «πέτρα» με την στύση τους να είναι πιο σκληρή από ποτέ.

Το δαχτυλίδι στύσης αγκαλιάζει την βάση του πέους ελέγχοντας την ροή αίματος, ώστε να είναι πιο ευαίσθητο και να αισθάνεται όποιος το φοράει την κάθε κίνηση στο μέγιστο.

Το καλύτερο; Υπάρχουν δαχτυλίδια στύσης που είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να προσφέρουν απόλαυση και στην παρτενέρ. Συγκεκριμένα, υπάρχει το cock ring «devil» το οποίο έχει δύο «κέρατα» που τρίβονται κόντρα στην κλειτορίδα της γυναίκας την ώρα του σεξ. Έτσι, οι οργασμοί και των δύο γίνονται πιο πιθανοί χάρη σε αυτό το θαυματουργό sex toy.

Ακόμη, υπάρχουν πολλά που έχουν μπαταρίες ώστε να προσφέρουν δόνηση και να πηγαίνουν την απόλαυση ένα βήμα πιο πέρα.

Πόσο κοστίζει ένα cock ring; Είναι αρκετά οικονομικά αν λάβει κανείς υπόψη αυτό που προσφέρουν. Σε αντίθεση με δονητές και dildo που έχουν πιο ανεβασμένες τιμές, ένα cock ring μπορεί κανείς να βρει στα πιο γνωστά e-markets για 5-10€. Τα πιο «ακριβά» προσφέρουν δονήσεις ενώ τα πιο φτηνά κάνουν απλώς αυτό που υπόσχονται -αλλά το κάνουν καλά.

Όσο για το μέγεθός του, τα περισσότερα έρχονται σε one size καθώς είναι από ελαστικό υλικό αλλά εάν εσύ ή ο παρτενέρ σου είναι υπερβολικά «προικισμένος», υπάρχουν και μεγαλύτερα μεγέθη αλλά θέλουν λίγο ψάξιμο. Όπως συμβαίνει με τα XL προφυλακτικά.

Και μία χρήση τoυ cock ring που δεν ήξερες; Μπορεί να φορεθεί στο dildo σου ή και τον δονητή σου ώστε να τα κρατάς καλύτερα!

Tip: φόρεσε ένα cock ring κατά την διάρκεια του στοματικού. Θα νιώθεις κάθε κίνηση της γλώσσας και του στόματος του άλλου σου μισού και δεν θα ξεχάσεις ποτέ αυτήν την εμπειρία. Μην το φορέσεις ενώ είσαι ήδη «όρθιος» αλλά όταν είσαι ακόμη «μαλακός». Αλλιώς, θα παιδευτείς αρκετά. Αντίστοιχα, βγάλε το όταν εκσπερματίσεις, οπότε και θα είναι πιο μαλακό το μόριό σου. Βγάλτο σιγά σιγά. Εάν πονάει είτε το βάλε είτε στο βγάλε, χρησιμοποίησε λίγο λιπαντικό.

Το σημαντικότερο όλων; Μην ξεχάσεις να το πλύνεις μετά την χρήση του. Τα βακτήρια είναι κάτι που θέλεις μακριά της σεξουαλικής σου ζωής.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Medical Slave: Το αμφιλεγόμενο σεξουαλικό φετίχ που φλερτάρει στα όρια του επικίνδυνου

It’s πέη back time: Τα μικρά μόρια επιστρέφουν στη μόδα και ζητούν εξιλέωση

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να… αυνανιστείς, σύμφωνα με την επιστήμη;