Τι σημαίνει να είναι κανείς medical slave; Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα σεξουαλικά φετίχ που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια, παρόλο που φαίνεται να κυκλοφορεί στους κύκλους του bdsm από τη δεκαετία του ’90. Οι fans του φαίνεται να διεγείρονται ερωτικά όταν στην σεξουαλική πράξη λαμβάνει χώρα και μία ιατρική επέμβαση, είτε είναι δειγματοληψία αίματος, διασωλήνωση, κάποια κολπική εξέταση, ακόμη και μία μικρο-επέμβαση με νυστέρι όπως π.χ. η βιοψία. Το πιο σημαντικό για όσους επιδίδονται στις συγκεκριμένες πρακτικές για να έρθουν σε οργασμό; Πρέπει να είναι 100% πραγματικές και όχι απλά να παριστάνουν πως συμβαίνουν.

Η Helena, μία medical fetishist από την Καλιφόρνια, έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις για το ιδιαίτερο φετίχ της, το οποιο την έχει κάνει διάσημη στους κύκλους του bdsm. Μιλώντας στο κανάλι Soft White Underbelly περιγράφει στον Mark Laita πως ανακάλυψε το φετίχ της: ήταν όταν βρισκόταν στην εφηβεία και έβλεπε τον πατέρα της, ο οποίος ήταν έμπορος ιατρικών εργαλείων, να τα χρησιμοποιεί. Της δημιουργούσε τεράστιο ενδιαφέρον και περιέργεια η οποία όταν έγινε σεξουαλικά ενεργή μετέπειτα στην ζωή της, μεταφράστηκε σε ερωτική διέγερση. Ωστόσο, η ίδια αναφέρει ότι η παιδική της ηλικία ήταν εντελώς «φυσιολογική» και δεν υπήρχε κάποιο ψυχολογικό τραύμα ή κακοποίηση που θα μπορούσε να πυροδοτήσει το συγκεκριμένο φετίχ.

«Μου πήρε χρόνια να καταλάβω ακριβώς ποιο είναι το φετίχ μου. Στην αρχή νόμιζα ότι μου αρέσει γενικά το bdsm, πριν καταλάβω πόσο συγκεκριμένο είναι» αναφέρει η φετιχίστρια με καταγωγή από την Σουηδία. Κατάλαβε ότι θέλει να είναι medical slave όταν βρέθηκε σε σχέση με έναν γιατρό, ο οποίος και συμφώνησε να δοκιμάσουν κάποια πράγματα που κάνει στην δουλειά του, στην κρεβατοκάμαρά τους. Εξάλλου, όπως αναφέρουν οι medical fetishists, πρέπει οι διαδικασίες αυτές να είναι πραγματικές. Δεν αρκεί ένα υποθετικό σενάριο. Πρέπει να υπάρχουν στο σεξ αληθινές βελόνες, νυστέρια, αναπνευστήρες, καθετήρες κ.ά.

Η Helena κάνει σαφές ότι δεν διεγείρεται όταν κάνει πραγματικές ιατρικές εξετάσεις ή οτιδήποτε άλλο στην καθημερινή της ζωή που περιλαμβάνει γιατρούς και νοσοκομεία. «Δεν θα αρχίσω να βογκάω από ευχαρίστηση όταν πάω για το ετήσιο test pap μου. Ασφαλώς, εάν αφήσω το μυαλό μου να περιπλανιέται και να φέρω συνειρμικά τις εικόνες από σεξ που περιλαμβάνει ιατρικές διαδικασίες, θα διεγερθώ. Αλλά συνήθως δεν το κάνω».

Η ίδια αναφέρει ακόμη πως πρωταρχικοί της στόχοι είναι να υπάρχει 100% εμπιστοσύνη, να διασφαλίζεται η καθαριότητα και η ασφάλεια όταν κάνει κάτι ιατρικό μέσα στην σεξουαλική πράξη, ενώ με τα χρόνια έμαθε και η ίδια να κάνει πράγματα όπως να παίρνει αίμα από άλλους με το ίδιο φετίχ. «Δεν υπάρχει κάποιο περίπλοκο safe word για να σταματήσω εάν κάτι ξεπερνά τα όρια του άλλου. Εάν μου πει να σταματήσω, σταματάω κα αυτός είναι ο βασικός μου κανόνας».

Το αγαπημένο της, είναι η τοπική αναισθησία. Έτσι, νιώθει το μούδιασμα και την ευφορία από το κοκτέιλ φαρμάκων που περιλαμβάνει η διαδικασία ενώ ταυτόχρονα ικανοποιείται το φετίχ της και νιώθει τι ακριβώς συμβαίνει κατά την σεξουαλική πράξη. Ωστόσο, όσο μεγαλώνει το ενδιαφέρον να γίνει κανείς medical slave, τόσο περισσότερο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι ειδικοί: οι ιατρικές αυτές διαδικασίες, δεν είναι «παιχνίδια». Δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται συχνά ούτε να πραγματοποιούνται από ανθρώπους που δεν είναι ειδικοί. Οι ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό κατά την αναισθησία, για παράδειγμα, μπορούν να προκαλέσουν με την σειρά τους διάφορα προβλήματα υγείας εάν λαμβάνονται συχνά, από εθισμό μέχρι επιπλοκές στην σωστή λειτουργία διαφόρων συστημάτων του σώματός μας.

Όσο για τους ίδιους τους ειδικούς στα επαγγέλματα υγείας, αν και πρόκειται για γκρίζα ζώνη, ο Όρκος του Ιπποκράτη δεν θα έπρεπε να επιτρέπει να επιδίδονται σε κάτι τέτοιο. Η Helena αναφέρει ότι της είναι πολύ δύσκολο να βρει συντρόφους καθώς οι περισσότεροι γιατροί και νοσηλευτές διστάζουν να την ευχαριστήσουν όπως θέλει προβάλλοντας λόγους ηθικής.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Shutterstock.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να… αυνανιστείς, σύμφωνα με την επιστήμη;

5 στάσεις του σεξ που νομίζεις ότι αρέσουν στην κοπέλα σου αλλά στην πράξη δεν τις θέλει καθόλου

Παρθενικός Υμένας: Είναι κοινωνική κατασκευή; 7 μύθοι και αλήθειες