Η σεξουαλική στάση πρέτζελ είναι μια απολαυστική στάση, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον άνδρα σας να κάνει σχεδόν όλη τη δουλειά.

Είναι μία από τις λιγότερο εξωτικές στάσεις από τις πάνω από 100 που θα βρείτε στη λίστα μας με τις καλύτερες στάσεις του σεξ.

Για να εκτελέσετε την στάση πρέτζελ, θα πρέπει να ξαπλώσετε στο πλάι σε θέση ανάκαμψης. Στη συνέχεια, θα πρέπει να σηκώσετε το πάνω πόδι σας λίγο προς το στήθος σας και να βάλετε το πάνω χέρι σας είτε μπροστά είτε πίσω σας για να παραμείνετε στη θέση σας.

Μπορείτε να κρατήσετε το κάτω πόδι σας αρκετά ίσιο και να αισθάνεστε ελεύθεροι να τοποθετήσετε το κάτω χέρι σας, όπως θέλετε.

Ο άντρας σας στη συνέχεια πρέπει να ακουμπήσει το ίσιο πόδι σας, ενώ στηρίζεται στα γόνατά του και να παραμείνει όρθιος και να αρχίσει να σας σπρώχνει. Δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα σε αυτή τη θέση, οπότε μπορείτε απλώς να δεχθείτε χαλαρά την κίνησή του.

Τι κάνει το κορίτσι στη θέση πρέτζελ

Όπως μόλις είπα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως στη θέση πρέτζελ. Απλώς πρέπει να χαλαρώσεις. Αν θέλεις όμως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα χέρια σου για να αρχίσεις να αυνανίζεσαι και να κάνεις μασάζ στην κλειτορίδα σου για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να φτάσει στην κορύφωση.

Αν κάνετε πρωκτικό σεξ με τον άντρα σας, τότε μπορείτε να δακτυλοσκοπήσετε και τον εαυτό σας.

Τι κάνει ο άντρας στη στάση πρέτζελ

Ο άντρας σας θα κάνει σχεδόν όλη τη δουλειά. Μπορεί να ακουμπήσει τα χέρια του στο κρεβάτι για να διευκολυνθεί να σας σπρώξει ή μπορεί να βάλει τα χέρια του στη μέση/στο πόδι σας.

Αν θέλετε να σπρώχνει πιο βαθιά μέσα σας, τότε ο άντρας σας μπορεί να πιάσει το χέρι σας και να σας τραβήξει προς το μέρος του με κάθε ώθηση.

Αλλά για πολλά ζευγάρια, το πρέτζελ δεν χρησιμοποιείται μόνο για γρήγορη και δυνατή διείσδυση, αλλά και για πιο αργό, πιο απαλό και οικείο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι ο άντρας σας μπορεί να θέλει να επιβραδύνει λίγο τα πράγματα και να τρίβεται πάνω σας, αντί να σπρώχνει μέσα και έξω.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν εκτελείτε τη θέση πρέτζελ

Το πρέτζελ δεν είναι μια πολύ συνηθισμένη στάση και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες:

Είναι μία στάση ιδανική για όταν είσαι κουρασμένη και θέλεις ο άντρας σου να κάνει όλη τη δουλειά.

Η πρέτζελ είναι περισσότερο μια αισθησιακή σεξουαλική στάση παρά μια τρελή, «άγρια» σεξουαλική στάση. Αν θέλει, ο άντρας σας μπορεί να σας διεισδύσει πιο έντονα.

Το πρωκτικό σεξ είναι αρκετά εύκολο στη στάση πρέτζελ, αλλά δεν κάνει για μια αισθησιακή, οικεία στιγμή με τον άντρα σας. Αν ψάχνετε για κάτι πιο αισθησιακό και δετικό, τότε ίσως ξεκινήσετε με ένα οικείο μασάζ!

Για να βοηθήσετε τον άντρα σας να διεισδύσει βαθύτερα, μπορείτε να πιάσετε το πάνω πόδι σας με τα χέρια σας και να το τραβήξετε πιο κοντά στο στήθος σας.

Συναφείς στάσεις του σεξ με την πρέτζελ

Deckchair: Μετακινήστε τα πόδια σας και το χέρι του για να πάρετε αυτή τη θέση.

Leg Glider: Στηρίζεστε στο ένα σας πόδι, ενώ το άλλο πάει ίσια προς τα πάνω.

Flatiron: Σκύβει πάνω σας αντί να κάθεται.

Γενικότερα η στάση πρέτζελ είναι ιδανική για όταν για μια κοπέλα που θέλει αργό, αισθησιακό σεξ. Είναι επίσης πολύ εύκολο να αλλάξεις από το Spooning στο πρέτζελ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μία στάση στο σεξ απολαυστική σαν… ένα γευστικό σνακ – Όλοι θέλουν να τη δοκιμάσουν

Με πληροφορίες από badgirlsbible