Αν πιστεύετε ότι τα sex toys είναι ταμπού κάνετε μεγάλο λάθος. Είτε είστε single, είτε σε σχέση, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε τα πιο hot gadget που θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή και θα σας προσφέρουν εντονότερη και πιο εύκολη ευχαρίστηση ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

Το Womanizer Duo πρόκειται για έναν εύκαμπτο δονητή G-Spot με 12 εντάσεις και 10 προγράμματα δόνησης, μαζί με επαναστατικό κλειτοδιεγερτή με κύμματα αέρος σε μια μοναδικά ηδονική συσκευή! Η τεχνολογία PleasureAir® συνδυάζεται με έναν εύκαμπτο δονητή για κολπική διέγερση, με δονήσεις, ξεχωριστά ελεγχόμενες και προσαρμόσιμες στις ατομικές σας ανάγκες.

Το βρίσκετε εδώ  

δονητής

 

Ένας κλειτοριδικός και κολπικός δονητής που σας προσφέρει ταυτόχρονη διέγερση λόγω των διπλών μοτέρ δόνησης για εσάς και τον σύντροφο σας. Το ειδικό του σχήμα σας χαρίζει την απόλυτη διέγερση σε όλα τα σημεία κλειδιά επιτρέποντας παράλληλα και την διείσδυση. Το Partner PLUS Remote περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να ελέγξετε την ένταση με 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης.

Το βρίσκετε εδώ  

δονητής

 

Ένα άνετο με τέλεια εφαρμογή δονούμενο δαχτυλίδι που φορούν οι άνδρες κατά την διάρκεια του σεξ, το TOR™ 2 ενισχύει τις αισθήσεις του σεξ και στους δύο συντρόφους. Η πλήρως αδιάβροχη σχεδίαση διαθέτει επίσης μια εύχρηστη διεπαφή ελέγχου και 6 λειτουργίες διέγερσης, προσφέροντας συναρπαστικές αισθήσεις στο παιχνίδι της κρεβατοκάμαρας. Έρχεται σε μια όμορφη συσκευασία δώρου με σατέν θήκη αποθήκευσης και πλήρη εγγύηση ενός έτους.

Το βρίσκετε εδώ  

δονητής

Οι λάτρεις της φύσης το λατρεύουν! Η σειρά δονητών ζωικής έμπνευσης Iroha Plus διαθέτει απολαυστική υφή και έντονους κραδασμούς είναι αδιάβροχη, με μεγαάληένταση και πολλά μοτίβα δόνησης. Τα Iroha vibes αποτελούν και μια μαναδική πρόταση γαι δώρα. Οι καθορισμένες άκρες αυτών των δονητών με την λεία άκρη είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν επιπλέον ευχαρίστηση. Το Kushi, που θυμίζει σκαντζόχοιρο, είναι στολισμένο με ραβδώσεις για δυναμικές αισθήσεις. Η συσκευή είναι από σιλικόνη επαναφορτίζεται με USB  και υποστηρίζεται από εγγύηση ενός έτους από τον κατασκευαστή.

Το βρίσκεστε εδώ  

δονητής

Για τις γυναίκες που θέλουν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και να επιτύχουν μεγαλύτερους, ισχυρότερους οργασμούς, το LELO Beads™ Plus προσφέρει διακριτική προπόνηση ενδυνάμωσης με έξι διαφορετικούς συνδυασμούς βαρών για βελτιωμένες σεξουαλικές αισθήσεις. Με αυτό το σετ ευχαρίστησης, έχετε την ευκαιρία να προκαλέσετε στο σώμα σας οργασμούς που διαρκούν περισσότερο.

Το βρίσκετε εδώ 

δονητής

Μια φορητή συσκευή για διασκέδαση χωρίς χέρια κατά τη διάρκεια του σεξ. Με εύκαμπτα φτερά που σφίγγουν σφιχτά κάτω από τα την κλειτορίδα, η Eva παραμένει στη θέση της, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ευχαρίστησή σας. Χρησιμοποιήστε το μόνες σας, με έναν σύντροφο ή συνδυαστικά με κάποιο άλλο sex toy.

Το βρίσκετε εδώ  

δονητής

Πανίσχυρο δονητάκι με κλιψάκι που μπορεί να φορεθεί εσωτερικά του εσωρούχου και ελέγχεται με remote control 12 προγραμμάτων σε ακτίνα δράσης έως 10μ. Σχεδιασμένο για έντονη κολπική δράση και διακριτικό παιχνίδι όπου και να βρίσκεστε!

Το βρίσκετε εδώ 

δονητής

Διαβάστε ακόμα: «Space Docking και Double Dutch Rudder: 2 σεξουαλικά φετίχ που (μάλλον) δεν θες να δοκιμάσεις του Αγίου Βαλεντίνου»