Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε οι περισσότερες γυναίκες να υιοθετούν τα μακριά gel χτιστά νύχια που τους έκαναν οι αισθητικοί τους. Μετά την πανδημία όμως, πολλές συνήθισαν τα κοντά τους νύχια (αφού τα ινστιτούτα ομορφιάς ήταν κλειστά) και δεν γυρνούν πίσω.

Είναι αυτός ο λόγος που όλο και λιγότερες επιλέγουν τα χτιστά μακριά νύχια; Ήρθε το τέλος των μακριών νυχιών;

Ακόμη και στα media, βλέπουμε να υιοθετείται λιγότερο το μακρύ νύχι σε βίντεο κλιπ, σε social media posts, σε σειρές και ταινίες σε σχέση με 5 χρόνια πριν.

Εναλλακτικά, οι περισσότερες ζητούν φέτος ενδυναμωμένο ημιμόνιμο βερνίκι για τις διακοπές τους. Έτσι και τα χέρια τους φαίνονται περιποιημένα αλλά και δεν δυσκολεύονται να κάνουν τις καθημερινές τους δουλειές λόγω των νυχιών τους.

Ταυτόχρονα, το ημιμόνιμο έχει διάρκεια έως και 3 εβδομάδες, επομένως μπορούμε να έχουμε όμορφα άκρα στις διακοπές μας, ακόμη και εάν μας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα μακριά από την αισθητικό μας.

μακριά νύχια

To κοντό ημιμόνιμο είναι η top τάση για τα νύχια πλέον. Plus: ειδικά εάν προτιμήσετε ένα παστέλ χρώμα όπως το λιλά της εικόνας, θα είστε μέσα στα trends.

Δείτε επίσης: Rainbow Nails: Το παστέλ μανικιούρ που πρέπει να κάνεις – Είναι top τάση

Τι να ζητήσετε από την αισθητικό σας; Εάν θέλετε ακόμη να κάνετε gel, φροντίστε να μην είναι πολύ μακριά σε σχέση με το φυσικό σας νύχι. Μισό εκατοστό από εκεί που τελειώνει φυσικά το δάχτυλο είναι αρκετό για να δείχνουν και μακρυά και περιποιημένα τα χέρια χωρίς υπερβολές.

Μπορείτε επίσης να κάνετε θεραπείες ώστε να δυναμώσει το δικό σας φυσικό νύχι και όταν μακρύνει αρκετά να κάνετε ένα ωραίο ημιμόνιμο, ώστε να έχετε και την διάρκεια που θέλετε αλλά και το πιο φυσικό αποτέλεσμα που είναι δυνατόν να πετύχετε.

Σε κάθε περίπτωση, όποιες και να είναι οι τάσεις, εσείς επιλέξτε αυτό που βολεύει εσάς και σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφη.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

To «μαθητικό» στιλ ντυσίματος είναι πολύ cool – Τεράστια τάση για φέτος

Mαύρισμα; Τέλος – Η ηλιοθεραπεία είναι ό,τι χειρότερο για την επιδερμίδα σου

4 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι – Εκτός από καλή τιμή, έχουν όλα τους και έκπτωση