Διάσημες γυναίκες της μόδας, από It-girls, μέχρι μέλη της βασιλικής οικογένειας, επιλέγουν συχνά το συγκεκριμένο fast fashion brand, για τα looks τους, συχνά και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Η  βασίλισσα της Ισπανίας για παράδειγμα, έχει φορέσει ρούχα από τα Zara, αποδεικνύοντας ότι οι royals μπορούν να κινηθούν και σε πιο καθημερινά brands,  πέρα από μεγάλους οίκους.

Ακόμα, η Olivia Palermo, έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και stylish εμφανίσεις της με low budget ρούχα, κάνοντας μας να δούμε με διαφορετικό μάτι, τα ρούχα που ήδη έχουμε στην ντουλάπα μας.

Εξάλλου, το σημαντικότερο στη μόδα είναι πρωτίστως η αισθητική και δευτερευόντως όλα τα υπόλοιπα. Ένα οικονομικό ρούχο, μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχεδιαστικά, συχνά καλύτερο ακόμη και από ρούχα μεγάλων brands, με σαφώς υψηλότερη τιμή.

Για να κάνετε ένα ρούχο να φαίνεται ακριβότερο, φροντίστε να το συνδυάσετε με όμορφα αξεσουάρ όπως κοσμήματα και παπούτσια, επενδύοντας στην ποιότητα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Το σατέν, είναι ένα ύφασμα που δείχνει ακριβότερο από ότι είναι και μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε formal συνθήκες. Γενικά, αν θέλετε να επιλέξετε ένα fast fashion ρούχο, προσπαθήστε να έχει κάποιο ενδιαφέρον είτε στα κοψίματα του, είτε στο print και να είναι καλοραμμένο.

Παρακάτω θα βρείτε 5 φορέματα Zara τα οποία είναι όμορφα, κομψά, θηλυκά και δείχνουν πολύ πιο ακριβά από την πραγματική τιμή τους.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΙΝΕ ΣΕ ΣΤΥΛ LINGERIE

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΣΤΥΛ LINGERIE ΜΕ ΤΟΠ

ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΛΙΝΟ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ

ΠΛΕΚΤΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΟΥΛΙΕΣ