Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε σημαντικές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες σχεδιαστών με μεγάλα brands. H τελευταία, ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν τα Tiffany & Co δημοσίευσαν τη σύμπραξη τους με την εταιρεία αθλητικών ειδών Nike.

zara

Όμως, η συλλογή που μας ενθουσίασε περισσότερο, είναι αποτέλεσμα της βρετανικής εταιρείας υποδημάτων Clarks και των ZARA και αποτελείται από 15 ζευγάρια παπουτσιών για άντρες και γυναίκες.

Η collection, αποτελείται από υποδήματα, που ακολουθούν το ύφος και την αισθητική των κλασσικών σχεδίων Clarks σε μια πιο σύγχρονη μορφή για να ανταποκρίνονται στο αγοραστικό κοινό του ισπανικού brand που στην πλειοψηφία του κάνει πιο νεανικές επιλογές.

Σχεδιαστικά έχουν minimal γραμμή αλλά χρωματικά έκαναν την διαφορά με έντονο φούξια και βαθύ πορτοκαλί. Φυσικά, δε λείπουν χρώματα όπως το διαχρονικό μαύρο και το μπεζ της άμμου.

zara

Πέρυσι, αγαπήσαμε την σειρά που κυκλοφόρησαν οι JW Anderson και Marni για το Uniqlo. Τώρα, θέλουμε να σας πούμε για μερικές από τις συνεργασίες που σίγουρα θα ζωντανέψουν τις ντουλάπες σας για το 2023.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Mango: Αυτή η τσάντα των 45,99€ μοιάζει με διάσημη επώνυμη τσάντα των 2.500€

Nike: Η νέα συνεργασία που ανακοίνωσε θα σε ενθουσιάσει

Στο στόχαστρο η νέα διαφήμιση της Burberry: Την κράζουν για μοντέλο που έχει αφαιρέσει το στήθος του