Η άνοιξη θέλει αέρινα φορέματα, με floral ντεσέν και έντονα χρώματα. Τα λουλούδια κυριαρχούν στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας, σε μία πλούσια παλέτα με πληθωρικές αποχρώσεις.

Λινά φορέματα σε ίσια γραμμή και ανοιχτή πλάτη, αλλά και πιο ογκώδη με ζώνη στη μέση είναι μόλις μερικά από τα φορέματα που βρήκαμε με έκπτωση στα ZARA και κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ.

Τα ZARA, είναι πάντα μια καλή επιλογή για να βρείτε εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές. Σύγχρονα σχεδιαστικά, νεανικά και φορέσιμα. Σύμφωνα με τις τάσεις του 2023, τα φορέματα είναι από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν και τη φετινή σεζόν.

Συνδυάστε τα με πέδιλα και ψηλές εσπαντρίγιες με υφασμάτινα λουράκια που δένουν στο ύψος των αστραγάλων. Επιπλέον, μπορείτε να τα φορέσετε με sneakers για να νιώθετε πιο άνετες μέσα στην καθημερινότητα σας.

Συμπληρώστε το look σας με oversized τσάντες, που εξακολουθούν να είναι trend και χωρούν τα πάντα. Σε πιο απογευματινές και βραδινές εμφανίσεις, επιλέξτε crossbody τσαντάκια που αν και λιγότερα πρακτικά, ταιριάζουν περισσότερο με κομψά και ρομαντικά outfits.

Δείτε παρακάτω τα 5 φορέματα που επιλέξαμε:

1.Μακρύ φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακριά μανίκια puff που καταλήγουν σε λάστιχα. Η ζώνη τονίζει τη μέση δίνοντας σχήμα στη σιλουέτα.

Το βρίσκετε εδώ

ZARA

2.Μίντι φόρεμα από λινό σε έντονο πράσινο χρώμα. Η ανοιχτή πλάτη τονίζει τη θηλυκότητα σας.

Το βρίσκετε εδώ

ZARA

3.Μακρύ φόρεμα με V ντεκολτέ, λεπτές τιράντες με σατέν υφή και floral ντεσέν.

Το βρίσκετε εδώ

ZARA

4.Κοντό φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ και μακριά μανίκια.

Το βρίσκετε εδώ

ZARA

5.Βαμβακερό μίντι φόρεμα με γιακά και μακριά μανίκια.

Το βρίσκετε εδώ

ZARA