Οι Κωνσταντίνος και Πέτρος Σοφικίτης μας ξεναγούν μέσα από τον φωτογραφικό τους φακό στο Αιγαίο. Κυκλάδες και Δωδεκάνησα μπαίνουν στο οπτικό τους πεδίο και καταγράφουν τα χρώματα που παίρνει το φως σε συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας στα νησιά που αποτελούν τους αγαπημένους μας προορισμούς. Άλλα είναι η ήρεμη δύναμη, άλλα είναι πολύ δημοφιλή, άλλα επισκιάζονται, όλα όμως παίρνουν αυτό που τους πρέπει.

Κάποια νησιά δεν είναι για να τα βλέπουν πολλοί και ταυτόχρονα. Η ομορφιά τους αντέχει να διαμοιραστεί σε 30-40 ανθρώπους και μετά να κρυφτεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και να γίνεται ορατή μόνο στους ντόπιους, τους σταθερούς εραστές. Για το 5ο τεύχος του Nitro Magazine, οι δύο φωτογράφοι μας δίνουν το password για να απολαύσουμε λήψεις που σε κάνουν να πιστεύεις ότι αν απλώσεις το χέρι σου στην οθόνη, θα νιώσεις τη θάλασσα και τον αυγουστιάτικο αέρα σε κάθε ένα απ΄αυτά τα νησιά.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα που διαφοροποιείται σε σχέση με το τεύχος, όπου θα βρεις ακόμα πιο εντυπωσιακές εικόνες και πάντοτε με την αίσθηση της αφής να είναι πιο…αποδοτική!

Αμοργός

νησιά

Άνδρος

νησιά

Αντίπαρος

νησιά

Κάλυμνος

νησιά

Κάρπαθος

νησιά

 

νησιά

Κάσος

νησιά

 

νησιά

Κως

νησιά

 

νησιά

Λειψοί

νησιά

 

νησιά

Μήλος

νησιά

 

νησιά

 

νησιά

 

νησιά

Νίσυρος

νησιά

 

νησιά

 

νησιά

Τήλος

νησιά

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

To ομορφότερο νησί των Δωδεκανήσων δεν είναι αυτό που περίμενες

Αποχαιρέτα την τη Μύκονο που έχασες: Ένα νησί-βιομηχανία που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ευρώπη

Πάρε το…ρετρό για Πειραιά: Τα καλοκαίρια των παιδικών μας χρόνων είχαν πατάτες τηγανητές, φάρσες, αλμύρα και σκιρτήματα