Τα μοναχικά ταξίδια για τους περισσότερους από εμάς μοιάζουν παράλογα, ωστόσο μία νέα τάση υποστηρίζει ότι το solo travelling είναι ιδανική επιλογή για να εξερευνήσεις ένα ταξιδιωτικό προορισμό και η 24χρονη Ρέιτσελ Σμιθ ακολουθεί αυτή την τάση και κάπως έτσι βρέθηκε σε αυτό το ελληνικό νησί.

Η 24χρονη Ρέιτσελ κάνει 4 part time δουλειές και ταξιδεύει πολύ και συχνά solo ενώ στη συνέχεια, όπως και εκατοντάδες άλλοι solo travellers, μοιράζεται τις εμπειρίες της με τους followers της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Είναι παγίδα»: Travel blogger αποδομεί το διασημότερο νησί της Ελλάδας

Κατάγεται από το Σάρρεϊ της Αγγλίας και όπως αποκάλυψε στην Daily Mail, μέσα στα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον τους 6 μήνες βρισκόταν on the road.

Έχει ήδη επισκεφθεί την Αίγυπτο, στις Φιλιππίνες στο Μπαλί και την Ταϊλάνδη και φυσικά την Ελλάδα.

Απαντώντας στην ερώτηση «ποια χώρα ή πόλη δεν θα επισκεπτόσουν ποτέ ξανά;», η Ρέιτσελ χωρίς δισταγμό απάντησε ότι δεν θα επισκεπτόταν ξανά… ένα ελληνικό νησί: «Τη Σαντορίνη».

Και δεν έμεινε απλώς στην απάντηση αλλά τεκμηρίωσε για ποιο λόγο δεν θα ήθελε να ξαναβρεθεί σε αυτό το μέρος.

«Είναι ένα πανέμορφο νησί, με θέα που κόβει την ανάσα» επισήμανε η Ρέιτσελ και πρόσθεσε: «Ωστόσο θα έλεγα στους ταξιδιώτες να την αποφύγουν. Έχει πάρα πολύ κόσμο και είναι πολύ ακριβό νησί. Μοιάζει με παγίδα για τουρίστες. Πολλά πράγματα μπορούν να σε εκνευρίσουν, όπως το πόσο δύσκολο είναι να βρεις ταξί. Κι όταν βρίσκεις σε χρεώνουν κάτι τρελά ποσά για μικρές διαδρομές».

Και κλείνοντας συμπέρανε: «Χάρηκα πολύ που είχα την ευκαιρία να την επισκεφτώ, αλλά δεν θα πάω ποτέ ξανά».