Η τουριστική κίνηση σε αυτούς τους νησιωτικούς προορισμούς παρουσιάζει έντονη κινητικότητα και για το λόγο αυτό οι προκρατήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου αγγίζουν πολύ υψηλά ποσοστά, πάνω από 90%.

Η έρευνα του E- Real Estates είναι αποκαλυπτική. Όσο για το κόστος διαμονής, υπάρχουν προορισμοί που οι τιμές για 6 διανυκτερεύσεις είναι συγκρατημένες, ενώ σε κάποια άλλα νησιά κινούνται σε υψηλό επίπεδο, κάνοντας τον προορισμό δυσπρόσιτο για το μέσο ελληνικό πορτοφόλι.

(σ.σ.: Πού είναι οι εποχές που πηγαίναμε για εποχές χωρίς προκρατήσεις και οι roomletάδες κατέκλυζαν τα λιμάνια και οι διακοπές είχαν αυθορμητισμό και περιπέτεια!).

Aς ρίξουμε μία ματιά πιο αναλυτικά:

Τα 9 νησιά που θα θα «αναστενάξουν» από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου με πληρότητα ως και 100% στα Airbnb Φολέγανδρος

Φολέγανδρος

Στη Φολέγανδρο για έξι διανυκτερεύσεις απαιτούνται 1.128 ευρώ, ενώ η προκρατήσεις αγγίζουν το 94%.

Τα 9 νησιά που θα θα «αναστενάξουν» από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου με πληρότητα ως και 100% στα Airbnb Κύθνος

Κύθνος

Το νησί που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα φέτος έχει προκρατήσεις 90%, ενώ για 6 διανυκτερεύσεις θα χρειαστούν 1.004 ευρώ.

Τα 9 νησιά που θα θα «αναστενάξουν» από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου με πληρότητα ως και 100% στα Airbnb Ίος

Ίος

Η Ίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό, με προκρατήσεις στο 95% και 1.445 ευρώ για έξι διανυκτερεύσεις.

Τα 9 νησιά που θα θα «αναστενάξουν» από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου με πληρότητα ως και 100% στα Airbnb Σίφνος

Σίφνος

Η Σίφνος με 917 ευρώ για έξι διανυκτερεύσεις είναι από τα νησιά που δείχνουν ότι έχουν συγκρατήσει τις τιμές σε προσιτά επίπεδα, οι προκρατήσεις αγγίζουν το 92%.

Τα 9 νησιά που θα θα «αναστενάξουν» από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου με πληρότητα ως και 100% στα Airbnb Άνδρος

Άνδρος

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Άνδρος που αποτελεί μία οικονομική επιλογή με 760 ευρώ για έξι διανυκτερεύσεις και προκρατήσεις που κινούνται στο 71%, εδώ υπάρχουν περιθώρια κάποιος να βρει δωμάτιο και για διακοπές της τελευταίας στιγμής.

Τα 9 νησιά που θα θα «αναστενάξουν» από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου με πληρότητα ως και 100% στα Airbnb Σαρακήνικο

Μήλος

Η Μήλος έχει προκρατήσεις στο 96% και έξι διανυκτερεύσεις κοστίζουν 1.443 ευρώ.

Τα 9 νησιά που θα θα «αναστενάξουν» από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου με πληρότητα ως και 100% στα Airbnb Αμοργός

Αμοργός

Η Αμοργός είναι επίσης ένας οικονομικός προορισμός, απίστευτης φυσικής ομορφιά, με κόστος 740 ευρώ για έξι διανυκτερεύσεις. Οι προκρατήσεις κινούνται στο 94%.

Τα 9 νησιά που θα θα «αναστενάξουν» από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου με πληρότητα ως και 100% στα Airbnb Παξοί

Παξοί

Σε έναν από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς του Ιονίου, τους Παξούς, έξι διανυκτερεύσεις κοστίζουν 1.269 ευρώ, ενώ η προκράτηση είναι στο 90%.

Τα 9 νησιά που θα θα «αναστενάξουν» από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου με πληρότητα ως και 100% στα Airbnb Σκιάθος

Σκιάθος

Στην Σκιάθο έξι διανυκτερεύσεις κοστίζουν 1.269 ευρώ και υπάρχει προκράτηση στο 94%.