Ο τρόπος που αλλάζει ο κόσμος, φέρνει και αλλαγές στον εσωτερικό μας κόσμο, στο τι επιθυμούμε από τη ζωή μας. Σε επίπεδο διακοπών, αλλά και, εν τέλει, στην όλη μας καθημερινότητα, αυτό που θέλουμε είναι να απολαμβάνουμε, να μπορούμε να απολαύσουμε, να μας το επιτρέπει η οικονομική μας κατάσταση. Ταυτόχρονα όμως, να μη μας το επιτρέπει εις βάρος της ηρεμίας μας και να παθαίνουμε burnout. Γι’ αυτό η φιλοσοφία του slow living luxury είναι μια αναδυόμενη τάση στην Ελλάδα και παγκόσμια.

«Την στιγμή που αντίκρυσα την χώρα της Σύρου αλλά και το λιμάνι της Πάρου για πρώτη φορά ένιωσα την μαγνητική γοητεία του νησιού και αυτό διέγειρε την περιέργεια μου να εξερευνήσω την πολυποίκιλη ομορφιά των Κυκλάδων και όχι μόνο»

Ο Ziad Harb, ιδιοκτήτης του high-end property development agency Passion Luxury Living, παθιασμένος με την υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονική και τη δημιουργία χώρων διαβίωσης διεθνών προδιαγραφών, ερωτεύτηκε το μοναδικό ελληνικό τοπίο το 2021 και σε ηλικία 50 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα και διοχέτευσε τη δημιουργικότητά του στην κατασκευή και την υλοποίηση προορισμών «αργής διαβίωσης» επιλέγοντας πάντα τοποθεσίες οι οποίες θεωρούνται κρυμμένα διαμάντια της Μεσογείου.

Το slow living luxury είναι το trend διακοπών και ζωής του μέλλοντος: Πού μπορείς να το συναντήσεις σε Αθήνα και Κυκλάδες

Αθήνα, Σύρος, Πάρος, Μύκονος, η Passion Luxury Living κάνει το slow living luxury από φιλοσοφία πραγματικότητα παρέχοντας πλήρη εξυπηρέτηση.

Για όποιον αναζητά έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής στην πόλη ή ένα προσωπικό καταφύγιο στις Κυκλάδες, τα ακίνητα της Passion Luxury Living ενσαρκώνουν την επιτομή του slow living luxury από την ανάπτυξη μέχρι την ενοικίαση ή την πώληση τους.

Στην Πάρο για παράδειγμα στον Κάμπο στην Πούντα αλλά και στον κόλπο της Τρυπητής ο Ziad έχει δημιουργήσει απομονωμένα συγκροτήματα με παραθαλάσσιες βίλες με προσανατολισμό προς το ηλιοβασίλεμα, θέα στη θάλασσα ανάμεσα στο λιμάνι της Πούντας και στην Αντίπαρο και πρόσβαση σε ορισμένες από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού.

Οι minimal αισθητικής βίλες K PAROS, διακρίνονται για τους ατμοσφαιρικούς και συνάμα λειτουργικούς εσωτερικούς χώρους, τις εντυπωσιακές πισίνες, τους άνετους κοινόχρηστους χώρους και τους επιμελημένους με δεξιοτεχνία κήπους.

Ο Ziad πιστεύει ότι τα νησιά των Κυκλάδων αποτελούν τον πιο ιδανικό προορισμό της Μεσογείου για αγορά καλοκαιρινής κατοικίας συνδυάζοντας αρμονικά τα καλύτερα στοιχεία δύο διαφορετικών κόσμων: την ακατέργαστη φύση με τις πανέμορφες απομονωμένες παραλίες, τους μικρούς όρμους και τα κοσμοπολίτικα αλλά συνάμα αυθεντικά σημεία που προσελκύουν όμορφο κόσμο από όλες τις χώρες του πλανήτη.

Το slow living luxury είναι το trend διακοπών και ζωής του μέλλοντος: Πού μπορείς να το συναντήσεις σε Αθήνα και Κυκλάδες

Ο ίδιος προτιμά να κατασκευάζει παραθαλάσσιες βίλες αλλά και υπόσκαφες οι οποίες ενσωματώνουν πλήρως την κατοικία στο φυσικό τοπίο και χαίρουν ιδιαίτερης προτίμησης για αγορά καλοκαιρινής αλλά και επενδυτικής κατοικίας.

Αυτή τη στιγμή το Passion Luxury Living μετράει 3 σημεία στην Πάρο, διαφορετικού τύπου κατοικίες και συγκροτήματα από βίλλες προς πώληση στην Σύρο αλλά και συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών στο κέντρο της Αθήνας.

Η Passion Luxury Living φιλοδοξεί να σε μυήσει στην φιλοσοφία αργής διαβίωσης συστήνοντάς σε σε έξυπνα ακίνητα τα οποία μπορούν να αποτελέσουν το σπίτι των ονείρων σου.

Passion Luxury Living |www.luxurypassion.co |26 Anagnostopoulou St. |
Kolonaki |10673 |Athens