Παρατηρούνται προκρατήσεις της τάξης άνω του 90% στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, σε 29 δημοφιλείς προορισμούς καλοκαιρινών διακοπών, για την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου. Για αυτό αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα παρακάτω νησιά και δεν έχετε κάνει ακόμα κράτηση, καλό θα ήταν να κάνετε πρωτού να είναι πολύ αργά.

Σύμφωνα με έρευνα του E- Real Estates, ανάμεσα στους προορισμούς, που κερδίζουν το ενδιαφέρον των τουριστών για τον Αύγουστο είναι οι Τήνος, Σύρος, Σκιάθος, Σκόπελος, Ύδρα, Σπέτσες, Άνδρος, Κύθνος, Αίγινα, Νάξος, Ίος, Σίφνος, Σέριφος, Μήλος, Αμοργός, Φολέγανδρος, Παξοί, Κεφαλονιά. Κέρκυρα, Ρόδο, Καλαμάτα και Μονεμβασιά.

Τα νησιά με πληρότητα

Τα 9 νησιά που τον 15αύγουστο δε θα χωράς να περπατήσεις: Με πληρότητα από 95% ως και 97%

Σκιάθος

Το ποσοστό προ-κρατήσεων για την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου αγγίζει το 97% στην πλατφόρμα Airbnb. Το συνολικό κόστος μίσθωσης για 6 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 790€ για την εβδομάδα του 15Αυγουστου.

Σπέτσες

Την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου καταγράφονται ποσοστά προ-κρατήσεων της τάξεως του 93% και 96% αντίστοιχα, με το κόστος για 6 διανυκτερεύσεις να διαμορφώνεται από 1.410€ στην Ύδρα και από 1.234€ στις Σπέτσες.

Κύθνος

Το ποσοστό προ-κρατήσεων την εβδομάδα του 15Αυγουστου το 90% στην πλατφόρμα Airbnb. Το συνολικό κόστος μίσθωσης για 6 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 1.681€.

Τα 9 νησιά που τον 15αύγουστο δε θα χωράς να περπατήσεις: Με πληρότητα από 95% ως και 97%

Φολέγανδρος

Η Φολέγανδρος έχει ρεκόρ στος προκρατήσεις για το 15Αυγουστο με 100% πληρότητα.

Σίφνος

Η Σίφνος έχει 99% προ – καρατήσεις και οι τιμές κυμαίνονται από 1.304€ για 6 διανυκτερεύσεις.

Σέριφος

Η Σέροφος έχει 98% πληρότητα στις προ- κρατήσεις και οι τιμές για 6 διανυκτερεύσεις ξεκινούν από 1.669€.

Μήλος

Το αγαπημένο νησί με το σεληνιακό τοπίο έχει 98% πληρότητα για προκρατήσεις και οι τιμές του ξεκινούν από 2.016€ για έξι διανυκτερεύσεις.

Αμοργός

Η Αμοργός είναι ακόμα ένα νησί, στο οποίο εντοπίζεται 99% πληρότητα προ – κραήσεων. Οι τιμές ξεκινούν από 2.908€ για έξι βράδια.

νησιά

Παξοί

Το πόσοστό προ- κρεαρήσεων στο νησί είναι 95% και οι τιμές για 6 διανυκτερεύσεις ξεκινούν από 1.841€.

*Photo Credits: Shutterstock