Το Λονδίνο είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς, ειδικά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Το σίγουρο είναι πως η βρετανική πρωτεύουσα μπορεί να σου χαρίσει αστείρευτη ομορφιά, αλλά και πολλά κρύα βράδια. Γι’αυτό και οι άνθρωποι εκεί αποφάσισαν να βρουν λύση στο δράμα της βραδινής έξοδου και μάλιστα βρήκαν την καλύτερη.

Όπως γράφει και το MyLondon, δημιούργησαν τα περίφημα ιγκλού, τα οποία είναι και πολύ δημοφιλή πλέον. Εκεί ο καθένας μπορεί να γευματίσει και να πιει το ποτό του, απολαμβάνοντας τη θέα, καθήμενος σε μαλακό καναπέ και χωρίς να επηρεάζεται από τη βροχή ή τη χαμηλή θερμοκρασία, αφού τα ιγκλού είναι θερμαινόμενα.

https://www.intronews.gr/9469-2-kalytera-street-food-exoterikou

Στο Λονδίνο υπάρχουν πέντε πολύ όμορφα που αξίζει να επισκεφθείς αν το αεροπλάνο σε προσγειώσει κάποια στιγμή στη βρετανική πρωτεύουσα. Σημειώνεται δε, πως τα ιγκλού είναι και μια καλή επιλογή για την πανδημία, αφού αποφεύγεται έτσι ο συνωστισμός και δεν κάθεται ο ένας άγνωστος δίπλα στον άλλον. Ας δούμε αναλυτικά τα πιο όμορφα:

Coppa Club

Το Coppa Club βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, που χαρίζει αυτή τη θέα στη Tower Bridge, χωρίς να ξεπαγιάζεις από το κρύο. Κάθε ιγκλού είναι διακοσμημένο με όμορφα φώτα για το εορταστικό του πράγματος, ενώ στο εσωτερικό τους διαθέτουν μαλακές κουβέρτες, σε περίπτωση που κάποιος δεν αντέχει καθόλου. Είναι το τέλειο σκηνικό για brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Είναι τόσο περιζήτητο, πάντως, που οι κρατήσεις γίνονται στο λεπτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @coppaclub

Skylight

Το Skylight είναι περισσότερο γνωστό για το παγοδρόμιο του που επιστρέφει φέτος για πρώτη φορά από το 2019, φιλοξενεί όμως και μερικά από τα πιο ωραία ιγκλού. Διαθέτει 18 για την ακρίβεια, τα οποία βρίσκονται στην ταράτσα του, γεμάτα μαξιλάρια και κουβέρτες. Γενικά έχει πολύ ωραίο street food και ποτά, έτσι για να το γιορτάσει κανείς παραπάνω τα φετινά Χριστούγεννα. Τέλος, σε κάθε ιγκλού μπορεί να κάτσει παρέα 10 ατόμων, οπότε τι καλύτερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skylight (@skylight_london)

Aviary

Στην ταράτσα του Aviary, στην πλατεία Finsbury, τα ιγκλού δεν προσφέρουν μόνο εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Λονδίνου, αλλά είναι λίγο πιο ανθεκτικά από έναν φουσκωτό θόλο, αφού είναι κατασκευασμένα από γυαλί. Διαθέτουν άνετους καναπέδες, πολυθρόνες και χαλιά. Χωράνε μέχρι οκτώ άτομα, κάνοντας τα εξίσου ιδανικά για τις χριστουγεννιάτικες συγκεντρώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aviary London (@aviaryldn)

Jimmy’s Winter Lodge

Αν ψάχνει κάποιος ένα μέρος να αράξει δίπλα στον ποταμό Τάμεση, τότε αυτό μπορεί να συμβεί στο Jimmy’s Winter Lodge. Χαρίζουν απολαύσεις των Άλπεων, αφού ακόμα και το μενού είναι εμπνευσμένο από εκεί, με μικτά αλλαντικά και μπριζόλες. Τα ιγκλού χωράνε μέχρι και δέκα άτομα μέσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ping Culture (@pingcultureapp)

Bar Elba

Τα ιγκλού σε σχήμα χιονόμπαλας του Bar Elba, έχουν γίνει από τα πιο δημοφιλή μέρη του Λονδίνου. Συνδυάζει θέα στους ουρανοξύστες σε συνδυασμό με παραμυθένια φώτα. Μάλιστα, κάθε ιγκλού έχει τη δική του μουσική, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να τη διαμορφώσει με βάση τα γούστα του. Μπορεί να πάρει μαζί του κάποιος 12 φίλους του και να βάλουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες να παίζουν, μιας και είναι επίκαιρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bar Elba (@bar_elba)