Σε ολικό λίφτινγκ της εκπομπής της «Πρωινό μας» προχωρά η Φαίη Σκορδά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα της εκπομπής δεν θα διατηρηθεί εφόσον θα βγαίνει στον «αέρα» στο δίωρο 12.00 – 14.00 από την επόμενη σεζόν.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής δεν φαίνεται να συνεχίζει η Ελεάννα Τρυφίδου. Η Φαίη Σκορδά θα συνεργαστεί μετά από πολλά χρόνια και πάλι με την Αγγελική Γιαννακοπούλου που είχε την αρχισυνταξία της τα χρόνια του «Πρωινό mou» στο Mega. Η Αγγελική Γιαννακοπούλου τα τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Ποιοι φεύγουν

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν φαίνεται επίσης να συνεχίζει το πάνελ ως έχει. Ο Νίκος Γεωργιάδης ήδη ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη, έχοντας άριστες σχέσεις με τον ΣΚΑΪ, εξετάζει ήδη τρεις νέες τηλεοπτικές προτάσεις. Ο Άγγελος Βουράκης ή θα μπαίνει εμβόλιμα στην εκπομπή για κάποια θέματα επικαιρότητας ή θα ολοκληρώσει και αυτός της συνεργασία του.

Ερωτηματικό παραμένει τέλος εάν θα συνεχίσει η Έλενα Χριστοπούλου. Ανανέωση θα υπάρξει και στις στήλες της αστρολογίας και της μαγειρικής εάν βέβαια διατηρηθούν καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί και η κατάργησή τους μετά τη χρονική μετατόπιση της εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη.

Η νέα ομάδα των συνεργατών μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα προκύψει μετά από συζητήσεις που θα έχει η Φαίη Σκορδά με την Αγγελική Γιαννακοπούλου και στελέχη του προγράμματος του ΣΚΑΪ.