Οι εκλογές στις 21 Μαΐου και το ενδεχόμενο να χρειαστούν και δεύτερες κάλπες κατά τις αρχές Ιουλίου, αναγκάζει τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμά τους και να παρατείνουν τη σεζόν. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, προτίθεται να κάνει και ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ρίξει αυλαία στην prime time ζώνη του όχι στα τέλη Ιουνίου, αλλά στα τέλη Ιουλίου και, μάλιστα, δίχως να έχει έρθει σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Τι έχει αποφασίσει ο ΑΝΤ1

Αρχικά, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης ολοκλήρωνουν τη σεζόν, την Παρασκευή (07/04), με το τελευταίο επεισόδιο του «Βινυλίου» και, την Πέμπτη (06/04), με την τελευταία εκπομπή του «Ράδιο Αβύλα». Έτσι, τη θέση της παρέας από τη Θεσσαλονίκη, στις 20:00, θα πάρει το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ωστόσο, οι σειρές («Ποιος Παπαδόπουλος;», «Παγιδευμένοι»), τα τηλεπαιχνίδια, αλλά και το «The 2Night Show» αναμένεται να μεταδίδουν καινούργια επεισόδια έως τα τέλη Ιουλίου. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, όμως, με το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα που μένει να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του στον ΑΝΤ1 σύντομα.